Keystone logo
Royal College of Surgeons in Ireland Online

Royal College of Surgeons in Ireland Online

Royal College of Surgeons in Ireland Online

Introducere

Fondată ca organism național de pregătire pentru chirurgie în Irlanda, RCSI a fost în fruntea educației pentru sănătate de la înființarea sa în 1784.

Astăzi, suntem o universitate și o instituție de cercetare inovatoare, lider internațional în științe ale sănătății, care oferă educație și formare la nivel universitar, postuniversitar și profesional.

Lideri mondiali în domeniul sănătății

Concentrare pe sănătate

Clasat în top 50 din lume pentru „Sănătate bună și bunăstare” în THE Impact Rankings 2022.

Educație bazată pe cercetare

RCSI a fost în fruntea educației pentru sănătate de peste 220 de ani. Ne străduim să avem un impact conducând cercetarea revoluționară ca răspuns la provocările internaționale în domeniul sănătății.

Rețele globale

Veți deveni parte dintr-o comunitate bogată de învățare prin studenții RCSI și o rețea de absolvenți de peste 28.000 de absolvenți RCSI care se străduiesc să conducă lumea către o sănătate mai bună.

Facultatea de experți

Veți fi educat de către cadre universitare de top care se angajează să creeze un mediu de studiu incluziv și dinamic și puteți fi contactat pentru sprijin suplimentar, dacă este necesar.

Acreditare

Suntem mândri să fim o universitate recunoscută a Universității Naționale din Irlanda (NUI). Toate programele RCSI sunt acreditate de NUI.

Recunoașterea de către ministere și organismele din alte jurisdicții trebuie să fie determinată de solicitanții individuali.

Locații

  • Saint Stephen's Green,123, D02 YN77, Dublin 2

Întrebări