Keystone logo
RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

Introducere

Colegiul Regal al Chirurgilor din Irlanda - Universitatea Medicală din Bahrain sau Colegiul Regal al Chirurgilor din Irlanda Bahrain, este o universitate constitutivă a Colegiului Regal al Chirurgilor din Irlanda, care a fost înființată la Dublin, Irlanda în 1784. Colegiul Regal al Chirurgilor din Irlanda Bahrain este, de asemenea, licențiat de Consiliul pentru Învățământul Superior din Regatul Bahrain ca universitate privată independentă și, ca și omologul său din Dublin, este o instituție non-profit din domeniul științelor sănătății axată pe educație și cercetare pentru a stimula schimbări pozitive în toate domeniile sănătatea umană la nivel mondial.

Cu o istorie îndelungată de educare a studenților din Bahraini, Colegiul Regal de Chirurgi din Irlanda a fost invitat să își înființeze propriul campus pe insulă, iar Universitatea și-a deschis oficial porțile către o cohortă de 28 de studenți la medicină în 2004. Astăzi, scopul- campusul construit - care oferă o serie de spații didactice, laboratoare, birouri, o bibliotecă, un restaurant, un centru dedicat de sprijinire a studenților și facilități sportive și recreative extinse - găzduiește un corp de studenți de peste 1.300 în școlile de medicină; Asistență medicală și moașă și studii și cercetări postuniversitare.

Prin furnizarea de educație transnațională de înaltă calitate aliniată pe trei continente, Royal College of Surgeons din Irlanda Bahrain este recunoscut în întreaga lume pentru producerea de absolvenți pregătiți pentru practică, care pot concura pentru locuri internaționale. Universitatea este, de asemenea, axată pe dezvoltarea cercetării și dezvoltării originale în științele sănătății și biomedicale, în conformitate cu cerințele regiunii.

Locații

  • Al Sayh

    Al Sayh, Bahrain

    Întrebări