Keystone logo
RADEX Institute

RADEX Institute

RADEX Institute

Introducere

„ RADEX Institute ” este un institut de instruire cuprinzător, integrat în domeniul afacerilor de reglementare (RA), situat în Florida. Ne mândrim cu echipa noastră unică, formată din profesioniști RA cu înaltă calificare, care au o cunoaștere largă a reglementărilor globale și o experiență vastă în diferite domenii RA.

Regulatory Affairs (RA) este legătura dintre companiile farmaceutice, dispozitive medicale, cosmetice sau suplimente alimentare și Food & Drug Administration din fiecare țară, cum ar fi USFDA, European Medicines Agency (EMA) și altele.

RADEX Institute oferă două programe de certificat de credit pentru absolvenți, denumite „Afaceri de reglementare ale medicamentelor și dispozitivelor medicale-SUA și Europa” și „Afaceri de reglementare a medicamentelor și dispozitivelor medicale-Regiunea MENA”, care oferă cunoștințe integrate și perspective largi despre toate reglementările și procesele de reglementare. pentru medicamente, produse biologice, biosimilare, dispozitive medicale, produse combinate și cosmetice din SUA, Europa și regiunea MENA (Iordania, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite) pentru a pregăti cursanții RA pentru a gestiona eficient activitățile de reglementare.

RADEX Institute a decis să angajeze profesioniști cu înaltă calificare în domeniul reglementării pentru a-și aduce cunoștințele și experiența în reglementările globale în domeniul reglementărilor în Florida, SUA, și așa a fost înființat RADEX Institute în Florida în ianuarie 2021.

Echipa RADEX Institute a oferit instruire la nivel global în domeniul reglementării integrate în domeniul farmaceutic, al dispozitivelor medicale, al suplimentelor alimentare și al produselor cosmetice pentru mulți studenți din SUA, Europa și Orientul Mijlociu.

Misiune

  • RADEX Institute ajută companiile farmaceutice să-și clasifice produsele medicale pentru a-și accelera intrarea pe piețele naționale și internaționale.
  • RADEX Institute , prin echipa sa cu experiență în reglementările globale cu privire la medicamente, dispozitive medicale, cosmetice, produse combinate și suplimente, este capabil să pregătească trimiteri, să înregistreze și să rezolve problemele legate de înregistrarea produselor în SUA, Europa și regiunea MENA, inclusiv Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite (UAE) și Iordania.
  • RADEX Institute oferă un program exclusiv de formare profesională RA atât pentru proaspeții absolvenți de științe ale vieții, cât și pentru persoanele cu experiență în RA, pentru a fi competenți și profesioniști în toate reglementările și depunerile RA.
  • RADEX Institute , prin Proiectul „Farmacovigilență și Vigilență” poate pregăti angajații PV pentru a gestiona eficient toate sarcinile de Farmacovigilență și vigilență folosind Fișierul Master al Sistemului de Farmacovigilență (PSMF/PSSF) și Software-ul PVEX-Pro.

Locații

  • 150 South Pine Island Road, Suite 360, , Plantation

Întrebări