Keystone logo
Queen's University Belfast MSc Îngrijirea copiilor și tinerilor cu nevoi complexe
Queen's University Belfast

MSc Îngrijirea copiilor și tinerilor cu nevoi complexe

Belfast, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19.100 *

În campus

* taxa internationala

Introducere

Progresele în îngrijirea medicală și tehnologia înseamnă acum că mulți mai mulți copii trăiesc cu nevoi complexe de asistență medicală și boli care limitează viața. Scopul programului este de a vă oferi cunoștințele, abilitățile, formarea și educația pentru a lucra în îngrijirea copiilor și tinerilor cu nevoi complexe de sănătate într-un cadru spitalicesc și comunitar. Acest MSc interdisciplinar face parte dintr-o suită de programe de specialitate în studiile copilăriei dezvoltate în colaborare cu Școala de Științe Sociale, Educație și Asistență Socială.

Îngrijirea copiilor și tinerilor cu nevoi complexe Repere

Acest curs se adresează unei varietăți de oameni care lucrează deja în organizații relevante, inclusiv asistente medicale pentru copii și profesioniști din domeniul sănătății aliați implicați în îngrijirea copiilor și tinerilor, precum și celor care lucrează pentru organizații caritabile sau ONG-uri.

Dezvoltarea carierei

  • Absolvenții acestui program ajung pe poziții de conducere, dezvoltând îmbunătățiri bazate pe dovezi în furnizarea de asistență medicală pentru copiii și tinerii cu afecțiuni complexe.

Experiența studenților

  • Masterul în îngrijirea copiilor cu nevoi complexe de sănătate este flexibil și conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor locali și internaționali. Programul este livrat printr-un format combinat de învățare online și față în față și există mai multe puncte de ieșire pentru acest curs.
  • Modulele acestui program sunt livrate într-un format combinat, folosind resurse și tutoriale online, combinate cu ateliere interdisciplinare în care studenții din medii diferite se pot reuni și pot împărtăși expertiza și reflecta asupra experiențelor lor.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări