Keystone logo
Queen's University Belfast Licență în Asistență Medicală Profesională (Adulți)
Queen's University Belfast

Licență în Asistență Medicală Profesională (Adulți)

Belfast, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year *

În campus

* taxa internationala

Introducere

Acest program de licență de trei ani integrează teoria și practica, pregătind studenții noștri să fie practicieni de talie mondială. Studenții din acest program vor începe în septembrie 2023.

Sistemul nostru de tutore personal pentru sprijinul studenților este foarte bine considerat și am fost distinși cu premiul pentru cea mai bună experiență studențească în cadrul Premiilor Student Nursing Times 2021.

Acest program de BSc Professional Nursing vă va permite să vă înregistrați la Consiliul de Asistență Medicală și Moașă (NMC) ca asistent medical pentru adulți. Asistenta medicală este o profesie plină de satisfacții, dinamică și cu înaltă calificare.

Studenții își vor petrece 50 la sută din timp la universitate învățând cele mai recente teorii și abilități clinice de asistență medicală și 50 la sută din timpul lor cu unul dintre partenerii noștri de formare recunoscuți la nivel internațional într-o mare varietate de setari clinice și comunitare din Irlanda de Nord. Acest curs oferă studenților cunoștințele, abilitățile și atributele necesare pentru a oferi îngrijire centrată pe persoană, pe echipă, sigură și eficientă în serviciul de sănătate dinamic și rapid de astăzi.

Veți învăța în abilitățile noastre clinice de ultimă generație și suita noastră de simulare și veți finaliza stagii de practică într-o gamă largă de setări. Cursul este predat de experți în îngrijire acută și cronică, îngrijire paliativă, îngrijire comunitară și sănătate mintală, care vă vor sprijini să deveniți un profesionist grijuliu și plin de compasiune, lucrând în parteneriat cu oameni, familii și comunități. Accentul nostru pe învățarea interdisciplinară pe parcursul cursului de trei ani vă va îmbogăți experiența și vă va ajuta să vă pregătiți pentru realitatea practicii profesionale.

Acest program este finanțat integral de Departamentul de Sănătate pentru studenții de acasă, inclusiv taxe complete și o bursă. Studenții din acest program nu sunt eligibili să solicite finanțare de la Compania de împrumuturi pentru studenți. Nu este disponibil ca program part-time.

Dacă ați început sau ați finalizat anterior un loc/bursă plătită DoH pentru un curs de pre-înregistrare de îngrijire medicală, moașă sau AHP în Irlanda de Nord, nu veți fi eligibil pentru un loc finanțat în acest program.

Repere ale diplomei de asistentă medicală profesională (adulți).

Studenții pot fi eligibili să li se plătească taxele de către Departamentul de Sănătate (DoH) și pot primi o bursă.

Acreditări profesionale

  • Înregistrare profesională la NMC (2020) ca asistent medical adult

Dezvoltarea carierei

  • Asistentele și moașele învață să fie parte integrantă a unei echipe de asistență medicală. În cadrul acestei școli, echipe multidisciplinare de studenți la medicină și studenți la asistenta medicală lucrează împreună folosind scenarii de învățare interprofesională.

Facilități de clasă mondială

  • Învață și testează-ți abilitățile clinice prin utilizarea echipamentelor de simulare de ultimă generație. Facilitățile noastre revoluționare, deschise în 2020, le permit educatorilor noștri să joace scenarii ca răspuns la acțiunile elevilor. Această activitate are loc adesea în spatele unei oglinzi unidirecționale și oferă echipei didactice posibilitatea de a observa și monitoriza răspunsurile elevilor la scenariile specifice.
  • Studenții lucrează în echipe multidisciplinare în centrul nostru de simulare de ultimă generație, folosind cea mai recentă tehnologie pentru învățare.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări