Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Introducere

Queen's University Belfast este clasată în Top 200 Universități din lume (QS World University Rankings 2019)

140 în lume pentru perspectivele de absolvire (QS Graduate Employability Rankings 2020)

Fondată în 1845 ca Queen's College Belfast, una dintre cele trei Colegii Queen din Irlanda, a devenit o universitate independentă în 1908 și este a noua cea mai veche universitate din Marea Britanie. Astăzi, Queen’s este un membru al grupului Russell, care combină excelența în cercetare și educație cu un ethos centrat pe studenți.

Queen's este pe locul 8 în Marea Britanie pentru intensitate în cercetare (REF 2014 / Times Higher Education), peste 75% din cercetările sale fiind considerate „lider mondial” sau „excelent la nivel internațional” în REF 2014.

Suntem o universitate globală

Studenții se bucură că sunt educați de academicieni de top din lume care lucrează în fruntea disciplinelor lor și o investiție semnificativă în experiența studenților a dus la niveluri ridicate de satisfacție și rată de angajare a elevilor .

Institutele Globale de Cercetare

Bazându-se pe excelența sa disciplinară, Universitatea a creat patru instituții-pilot de cercetare globală, care adună universitari de frunte împreună pentru a aborda unele dintre cele mai mari provocări globale ale timpului nostru în domeniile: pace globală, securitate și justiție; Securitate cibernetică; Științele sănătății; și siguranța alimentelor.

Facultatea de Medicină, Sănătate și Științe ale Vieții

Facultatea de Medicină, Sănătate și Științele Vieții de la Queen’s oferă o educație de înaltă calitate, de vârf, prin intermediul personalului de clasă mondială, axat pe nevoile societății. Oferim o experiență educațională condusă de cercetare și îmbogățește elevii noștri intelectual, social și cultural.

Speranța noastră este ca studenții din întreaga lume să se alăture alături de noi atât pentru a învăța, cât și pentru a aduce noi idei și abordări pentru a ajuta la înaintarea ambițiilor noastre de a îmbunătăți și a înainta viața. Queen's se află în centrul culturii Belfast, precum și a artei și scenelor sociale. Suntem mândri că facem parte dintr-un oraș plin de viață, cosmopolit, care are o viață socială vibrantă și o bogată moștenire culturală.

Abordarea provocărilor globale

Prin educația și cercetarea noastră, ne străduim să abordăm unele dintre cele mai mari provocări ale lumii, personalul nostru academic desfășoară cercetări la nivel mondial prin școlile și institutele noastre globale de cercetare în Științele Sănătății și Securitatea Alimentară Globală. Acest lucru a dus la noi tratamente pentru pacienți și la niveluri mai ridicate de protecție a alimentelor pe care le consumăm.

Școli facultăți

Școala de Științe Biologice
Școala de Medicină, Stomatologie și Științe Biomedicale
Școala de asistență medicală și moașă
Școala de Farmacie

Locații

  • Belfast

    Queen's University Belfast University Road Northern Ireland, BT7 1NN, Belfast

Întrebări