Keystone logo
Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Introducere

Curriculum de la Londra. Stil de viață mediteranean.

Campusul Queen Mary din Malta vă oferă șansa de a studia Meds în Med.

Acceptăm aplicații pentru intrarea în septembrie, iar termenul limită pentru înscriere este 1 martie.

Studiați un program de licență MBBS (Licență în Medicină, Licență în Chirurgie) de cinci ani în Malta, Europa. Dacă studiezi la QMUL Malta , vei studia medicina la una dintre cele mai bune universități.

175655_Clipboard01.jpg

Istorie

Malta, ca și Marea Britanie, are o istorie mândră de asistență medicală expertă, iar Universitatea Queen Mary din Londra (QMUL) face parte din prestigioasa asociație Russell Group din Regatul Unit (Marea Britanie). Universitățile Russell Group au un impact social, economic și cultural uriaș la nivel local, în Marea Britanie și în întreaga lume.

Cunoscută anterior ca Barts și The London School of Medicine and Dentistry, QMUL este o școală medicală de top. Barts și Londra au fost formate din cel mai vechi spital din Europa, St Bartholomew's (cunoscut sub numele de „Barts”), care a fost fondat în 1123, și prima școală de medicină din Anglia, The London, care a fost deschisă în 1785.

Programul QMUL Malta MBBS este identic cu programul predat la Londra și veți fi predat în Malta de personalul de la QMUL, precum și de medici locali instruiți de școală.

Insula Gozo

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/17/175671_Clipboard03.jpg " alt=" 175671_Clipboard03.jpg " data-json=" {"author":"© ", "author_url":"","source":""}" />

QMUL Malta deschis în octombrie 2019. Campusul de ultimă generație este situat pe terenul Spitalului General Gozo și oferă acces la un Centru de anatomie din secolul al XXI-lea. Gozo este una dintre cele trei insule care alcătuiesc Republica Malta.

Insula este complet bilingvă, atât engleza cât și malteza având statutul oficial. De asemenea, se bucură de legături excelente cu Europa.

Malta are o istorie uluitoare, care se întinde pe 7.000 de ani: insulele au trei situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO (inclusiv întreaga capitală a Maltei, Valletta). Mai recent, s-ar putea să fi văzut Malta la televizor: insulele oferă unele dintre locațiile uimitoare pentru Game of Thrones.

Taxe de școlarizare

32.000 de euro pe an.

Procesul de aplicare

Candidații aplică direct la universitate , nu prin sistemul de aplicații standard al Regatului Unit, UCAS.

Locații

  • Victoria

    Triq L-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, Victoria, VCT 2520, Victoria

  • London

    Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

    Întrebări