Keystone logo
Private University in the Principality of Liechtenstein

Private University in the Principality of Liechtenstein

Private University in the Principality of Liechtenstein

Introducere

Despre noi

UFL este o fundație non-profit (art. 552ff din Legea privind persoanele și companiile din Liechtenstein) și își are sediul în municipiul Triesen. Aprobarea finală a Guvernului Liechtenstein, într-o scrisoare din 14 februarie 2007, a fost precedată de diverse etape ale unei instituții și extinderi revizuite periodic. În urma „Autorizației de înființare și funcționare a Universității de Științe Umane din Principatul Liechtenstein” la 29 august 2000, universitatea a fost deschisă pe 3 octombrie 2000. La 4 aprilie 2003, guvernul a acordat recunoașterea de stat a universității. Recunoașterea se bazează pe o recenzie de la egal la egal și luând în considerare realizările de pionierat remarcabile obținute. În vara anului 2004, universitatea a suferit o reorientare fundamentală. Fostul centru de predare și cercetare în domeniile psihologiei și filozofiei a fost înlocuit de cercetarea medico-științifică și juridică. În august 2006, în urma acestei reorientări, Consiliul Universității a depus o cerere Guvernului Principatului Liechtenstein pentru a-și schimba numele. Într-o scrisoare din 2 aprilie 2008, a fost notată în sfârșit schimbarea numelui în „ Private University in the Principality of Liechtenstein ”.

Evaluare

Auditul de calitate al UFL de către renumita agenție de acreditare ACQUIN a fost finalizat în 2017 și a fost prezentat un raport corespunzător. Auditul de calitate a vizat organizația de studiu, materialul didactic și personalul didactic din UFL. În raportul publicat, experții confirmă strategia UFL și subliniază oportunitățile și, în același timp, fac numeroase recomandări valoroase, în special în ceea ce privește personalul, infrastructura și întrebările organizaționale pentru dezvoltarea durabilă suplimentară a UFL. Universitatea noastră se vede ca o organizație de învățare și va încorpora sfaturile relevante și sugestiile valoroase în dezvoltarea ulterioară a universității.

134800_pexels-photo-1595391.jpeg

Viziune

Private University in the Principality of Liechtenstein (UFL) se vede ca o instituție universitară de învățământ modernă și își vede sarcina în activitatea de predare și cercetare independentă. Cu programele sale de doctorat parțial acreditate în științe medicale și drept, este unic în regiune. UFL se angajează să înțeleagă conceptul de învățare pe tot parcursul vieții și își organizează cursurile exclusiv pe timp parțial.

Misiune

UFL oferă cursuri în științe medicale și drept. Gama de cursuri este completată de cursuri educaționale suplimentare. UFL acordă o atenție deosebită ofertei de programe de doctorat part-time. UFL însoțește persoane ambițioase care doresc să combine expertiza profesională și raționamentul științific. UFL lucrează la coordonarea cerințelor universității, experiență practică individuală și practicabilitatea studiilor part-time. UFL implică în mod regulat studenți. Ne străduim să asigurăm acreditarea permanentă a programelor de studiu. Studiile de doctorat la UFL sunt profesionale și orientate spre practică. Este orientat spre însoțire și, ulterior, pe activitatea profesională ulterioară. UFL acordă o importanță deosebită calității predării și competenței didactice a lectorilor săi. Datorită dimensiunilor mici, UFL poate asigura sprijin personal și individual pentru studenții săi.

Activitățile de cercetare de la UFL sunt orientate către aplicații. Proiectele de cercetare în cadrul disertațiilor sunt strâns legate de activitatea profesională a doctoranzilor. Activitățile de cercetare în cadrul unităților de cercetare structurate UFL sunt direct legate de prioritățile științifice ale facultăților. UFL cultivă cooperări internaționale de cercetare și încearcă să se extindă. Rețeaua internațională cu universitățile și instituțiile de cercetare asigură schimbul de studenți și lectori și permite accesul la centrele moderne de cercetare. Rezultatele cercetărilor absolvenților sunt publicate în propria serie.

UFL acordă o importanță deosebită integrării durabile în Liechtenstein și în special în Triesen și se străduiește să creeze o relație bună cu comunitatea. UFL se consideră o piatră de temelie importantă a unei locații educaționale atractive la nivel internațional din Liechtenstein și contribuie semnificativ la diversitatea educațională din regiune. UFL consideră transferul de cunoștințe din cercetare către public drept una dintre cele mai importante sarcini ale sale. Astfel își asumă responsabilitatea socială. În cadrul evenimentelor publice, descoperirile științifice trebuie să fie accesibile în mod inteligent pentru populație.

Prin intermediul rețelei ALUMNI, UFL își cultivă relația cu elevii săi și continuă să facă acest lucru chiar și după finalizarea cu succes a studenților.

134801_pexels-photo-1438072.jpeg

UFL Alumni

Potențialul nostru

Un „elev” a fost de fapt un „elev”, un absolvent fără școli al școlilor monahale. Ceea ce a rămas până în prezent este termenul de absolvent în calitate de reprezentant al absolvenților universităților și colegiilor. Cu toate acestea, într-o universitate, care oferă doar cursuri postuniversitare, termenul de „elev” ar fi probabil cel greșit, deoarece absolvenții sunt exclusiv academicieni care au început deja o carieră de succes, sunt de obicei în mijlocul vieții și îndrăznesc dintr-o poziție. de putere pentru a face pasul de a finaliza un curs de doctorat în timp ce încă lucrează. Pentru că asta înseamnă muncă grea și asta necesită perseverență, forță și multă motivație de sine. Datorită orientării sale internaționale, UFL nu atrage doar profesori de top, ci și personalități cu experiență ca studenți care doresc să se dezvolte în continuare. Prin urmare, elevii UFL sunt orice altceva decât elevi; dimpotrivă, UFL cu absolvenții săi are, de asemenea, un potențial mare de experiență în știință și practică. Și asta este exact ceea ce dorește să utilizeze mai puternic în viitor, de asemenea, pentru a avansa în continuare propria dezvoltare.

Schimb științific

Scopul „UFL ALUMNI” este de a intensifica contactele cu absolvenții UFL, de a-i implica mai strâns în schimbul științific și, de asemenea, de a-și folosi potențialul de experiență și de a primi un impuls pentru îmbunătățirea în continuare a cercetării, a predării și a culturii corporative. Calitatea înaltă de cercetare a studenților UFL trebuie să fie accesibilă și comunității academice interesate; seria de publicații a UFL cu lucrările de cercetare a devenit deja un pilot-pilot al universității. Toți studenții UFL au acces la rețeaua Universității Private din Triesen, primesc acces la rezultatele cercetării absolvenților, la diverse evenimente precum seriile populare ale Științei Sănătății și Vieții sau la cursuri pot fi accesate gratuit.

Ambasadorii dedicați

Conducerea UFL a numit ambasadori dintre absolvenții UFL ai celor două facultăți de drept și științe medicale. Trei absolvenți de la fiecare facultate și un coordonator sunt numiți „ambasadori”. Ambasadorii contribuie activ la reputația pozitivă și la cunoașterea UFL și susțin măsurile de comunicare ale UFL. Răspund la întrebări despre programul de studiu și dau referințe pentru UFL. Acestea reprezintă UFL cu diferite ocazii și mențin schimbul științific cu foștii colegi studenți. Sunt persoane de contact pentru sugestii și inițiative ale rețelei UFL-ALUMNI. De două ori pe an, ambasadorii se întâlnesc cu conducerea universității și coordonează sarcinile pentru rețeaua de studenți. Își îndeplinesc sarcinile în mod voluntar. Prin urmare, am dori să profităm de această ocazie pentru a le mulțumi pentru angajamentul lor.

Locație

Private University in the Principality of Liechtenstein (UFL) este situată în Triesen, Dorfstrasse 24 și are sediul în fosta fabrică de țesut din bumbac Jenny, Spörry & Cie. La recepție se poate ajunge prin intrarea nr. 4 la capătul curții fabricii (lift disponibil). La sălile de clasă se poate ajunge prin scara din turnul de sticlă din curtea interioară.

134802_pexels-photo-1462630.jpeg

Învățământ în Triesen

Cu UFL în municipalitate, Triesen este singura municipalitate din Liechtenstein care oferă un portofoliu educațional complet. Triesen este locația educațională din Liechtenstein. Fostul șef al municipalității, Günter Mahl, atestă munca excelentă a celor responsabili la universitatea privată: „Munca științifică, animarea gândirii și gândirii înainte, cercetarea orientată spre soluții și transferul de cunoștințe sunt piatra de temelie a universității tale. Ca comunitate, putem fi mândri și, în același timp, recunoscători că această ofertă de învățământ universitar bine fondat este un factor atractiv pentru locația noastră ". Liderul comunitar Mahl continuă:

"Instituțiile de învățământ care reușesc să pregătească persoane interesante, cu gândire critică și cu acțiune prudentă pentru societatea noastră, realizează o muncă cu o valoare inestimabilă. Municipalitatea din Triesen poate fi mândră de a fi singura municipalitate din Liechtenstein care poate oferi un portofoliu educațional complet. Începând cu structuri zilnice, școli obligatorii publice și private, o școală gimnazială bilingvă și școli secundare publice, împreună cu școli de muzică și o universitate: Triesen este locația educațională din Liechtenstein. Este, prin urmare, cu atât mai îmbucurător faptul că UFL are a reușit în repetate rânduri să se stabilească și să se afirme în peisajul universității cu angajament, pasiune, inovație și un accent orientat spre viitor ". La nivel local, UFL găsește cele mai bune condiții pentru acest lucru în Triesen. Unde altundeva s-ar putea găsi un loc unde să existe un spațiu de locuit atât de atrăgător și zone de agrement, pe lângă educație? Unde ar putea profesorii și studenții să poată continua știința încorporată într-o fabrică veche de 150 de ani? Municipalitatea Triesen este fericită să facă posibilă ca studenții, conducerea universității, administrația, profesorii și lectorii să revină asupra acestor valori adăugate inconfundabile pentru a discuta întrebări științifice complexe într-un mediu ideal.

Bine ați venit la Triesen!

134803_people-woman-coffee-meeting.jpg

Locații

  • Triesen

    Dorfstrasse 24, FL-9495, Triesen

Întrebări