Keystone logo
Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Introducere

Ponce Health Sciences University este dedicată furnizării de programe de educație medicală absolventă de cea mai înaltă calitate disponibile. Acest obiectiv, pe lângă programele de cercetare și servicii de sănătate ale universității, continuă o tradiție de peste 40 de ani de a ne îmbunătăți profesia și de a contribui la comunitatea noastră.

Recunoscută atât în Puerto Rico, cât și în străinătate pentru servicii educaționale și realizări de cercetare, universitatea își continuă accentul pe disciplinele de medicină, psihologie clinică, științe biomedicale, sănătate publică și asistență medicală. Pentru a face față provocărilor viitoare din industria asistenței medicale, universitatea lansează o selecție inovatoare de programe de masterat și certificate special concepute pentru a umple lipsurile de servicii din cadrul profesiei și pentru a spori comunitatea medicală cu practicieni cu înaltă pregătire.

Angajamentul nostru față de excelența educațională este o valoare de bază care duce universitatea să caute și să recruteze nu numai facultăți remarcabile, ci și studenți remarcabili. Combinând oferte educaționale academice și profesionale extinse într-un mediu de învățare cooperant și intim, Ponce Health Sciences University continuă să absolvească profesioniști din domeniul sănătății cu înaltă competență dedicate comunității lor și nevoilor viitoare extinse ale profesiei lor.

Locații

  • Ponce

    PO BOX 7004, Ponce, PR 00732-7004, , Ponce

    Întrebări