Keystone logo
Point Loma Nazarene University PLNU

Point Loma Nazarene University PLNU

Point Loma Nazarene University PLNU

Introducere

Fiind o universitate creștină de arte liberale, PLNU se angajează să modeleze creșterea academică, personală și spirituală a studenților. Misiunea noastră nu este pur și simplu să te pregătim pentru o carieră după ce ai absolvit - deși asta face parte din ea - ci să te modeleze într-un membru atent și atent al comunității și lumii tale. Pe scurt, ne-am angajat să te ajutăm să devii cine ești pe deplin chemat să fii.

Credem că acest lucru se întâmplă atunci când studenții explorează în mod critic diverse domenii de gândire din științe, științe sociale și științe umane - cum ar fi programa noastră educațională generală Explorări fundamentale - cu o preocupare pentru slujirea altora și o deschidere către harul lui Dumnezeu la locul de muncă în comunitățile noastre , și trăiește.

Membrii facultății noastre sunt cunoscuți pentru excelența lor ca profesori și cărturari în domeniile lor respective, precum și pentru angajamentul lor de a forma relații cu studenții construiți în jurul mentoratului și responsabilității pentru a-i ajuta pe studenți să se dezvolte din punct de vedere academic, profesional și spiritual.

La PLNU, micul raport elev-profesor de 14: 1 înseamnă într-adevăr că poți avea relații individuale cu profesori care sunt la fel de preocupați de cine devii, precum și de modul în care performezi. Îi încurajăm pe studenți să treacă dincolo de o educație unidimensională și spre una care promovează explorarea academică viguroasă și plină de satisfacții prin programe de cercetare de vară, programe de studii în străinătate, proiecte de absolvire a experienței de teren, programe de onorare și multe altele.

Prin mentoratele facultăților și o serie de oportunități academice, veți dezvolta perspectiva, cunoștințele, înțelepciunea și experiența necesare pentru a urma o carieră intenționată după absolvire.

Locații

  • San Diego

    Lomaland Drive,3900, 92106, San Diego

    Întrebări