Keystone logo
Pacific Northwest University Of Health Sciences

Pacific Northwest University Of Health Sciences

Pacific Northwest University Of Health Sciences

Introducere

Pacific Northwest University Of Health Sciences ( PNWU ) educă și formează profesioniștii din domeniul sănătății pentru a pune accentul pe serviciile PNWU rândul comunităților rurale și medical deservite din întregul nord-vest.

Pacific Northwest University Of Health Sciences a construit un model Recruit-Educate-Return pentru a ajuta la soluționarea unui deficit semnificativ de profesioniști din domeniul sănătății din Nord-Vest. Pacific Northwest University Of Health Sciences subliniază recrutarea de studenți din locații rurale sau medical deservite. Educă studenții în astfel de domenii, cu rezultatul preconizat al revenirii absolvenților la practică în acele comunități sau în comunități similare.

Dincolo de oferirea programului de Medicină Osteopatică, universitatea s-a angajat în colaborări cu școlile de farmacie și asistență medicală ale Universității de Stat din Washington (WSU) și cu asistentul de medic (PA) al Universității Heritage (HU) și cu programele Master of Arts in Medical Science (MAMS) educație interprofesională pentru elevii din fiecare program.

Locații

  • University Parkway,200, 98901, Yakima

Întrebări