Keystone logo
RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

Introducere

RCSI

  • Absolvenții se acordă diplome medicale de la Universitatea Națională din Irlanda. Aceste diplome sunt recunoscute pe plan internațional și un semn distinctiv al calității și excelenței
  • Absolvenții se alătură unei rețele valoroase globale de absolvenți, care se extinde în fiecare sistem de asistență medicală din fiecare țară de pe glob

Educație de clasă mondială, recunoaștere globală

La RCSI

Studenții RUMC beneficiază de mentor individualizat, dimensiuni de clasă mică și stiluri moderne de predare inovatoare stabilite într-o comunitate de susținere a profesorilor, studenților, personalului administrativ și prietenilor.

RUMC este situat central în două locații aproape de inima orașului Georgetown, un sit al patrimoniului UNESCO. Se află la o plimbare de cinci minute de Spitalul Penang Campus includ un teatru de conferințe cu 200 de locuri, săli moderne, un centru multimedia complet echipat, facilități de videoconferință, laboratoare de cercetare, o bibliotecă academică completă, un laborator de competențe clinice, o cantină și un student, un centru de învățare și de socializare.

În campusul din Malaezia, elevii sunt încurajați să-și echilibreze angajamentele academice și clinice cu un membru al Asociației Studenților RUMC. Asociația studenților oferă o serie de activități sportive, culturale și extra-curriculare pentru comunitatea studențească RUMC.

Ca o universitate, cohortele viitoare vor continua moștenirea în cadrul RCSI

Absolvenții au preluat funcții de conducere în țări precum Malaysia, Irlanda, Australia, Statele Unite, Brunei, Noua Zeelandă, Elveția și Regatul Unit.

Absolvenții noștri sunt o sursă de mândrie imensă pentru că li se acordă aceleași calificări recunoscute la nivel global ca și studenții RCSI și UCD. Ele fac parte dintr-o rețea bogată de absolvenți cu legături vechi de secole în țările și sistemele de sănătate din întreaga lume.

Această rețea include un fost președinte al Irlandei, președintele UCD, directorul general al RCSI și actualul președinte al Consiliului medical irlandez, precum și actuala și prima femeie viceprim-ministru din Malaezia, Dato 'Seri Dr Wan Azizah binti Wan Ismail . Rețeaua de absolvenți este o sursă neprețuită de îndrumare, sprijin și asistență pentru toți absolvenții noștri.

Beneficiați de un statut și o calificare care are o recunoaștere globală, oferindu-vă oportunități de carieră nelimitate.

Locații

  • George Town

    4 Jalan Sepoy Lines, 10450 George Town, , George Town

Întrebări