Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Caracteristici Campus

Facilități Casa istorică complet renovată a lui Dickinson Law din Carlisle, Pennsylvania, a fost proiectată în mod intenționat pentru a promova angajamentul Facultății de Drept față de comunitate. Această unitate certificată LEED oferă săli de clasă și săli de seminar de ultimă generație; o sală de judecată cu un observator cu 200 de locuri; o sală de audiere legislativă; biblioteca cu trei etaje H. Laddie Montague, Jr. Law Library; săli de studiu în grup; Ridge Commons; o curte; și o cafenea. Toate sălile de clasă sunt echipate cu tehnologie audiovizuală sofisticată care permite studenților și profesorilor să comunice în timp real cu colegii și profesioniștii din întreaga lume.

  Admitere

  LL.M. programul de la Penn State Dickinson Law este foarte selectiv, cu un număr limitat de studenți calificați admiși în fiecare an. Pentru a fi luați în considerare pentru admitere, solicitanții trebuie să fi absolvit, sau să fie în curs de finalizare, o primă diplomă profesională în drept. Acesta este, în general, un JD de la o școală de drept din SUA aprobată de ABA sau echivalentul JD de la o școală internațională de drept. Solicitanții de succes sunt adesea autorizați să practice avocatura și au o experiență profesională semnificativă în practica juridică.

  Legea Dickinson menține o abordare holistică a admiterii. Solicitanții de succes vor fi oferit o rațiune clară și convingătoare pentru a urma un LL.M. diplomă și în special la Penn State Dickinson Law . Este important ca solicitanții să aibă planuri de carieră bine definite și să demonstreze importanța obținerii unui LL.M. grad în realizarea acestor planuri.

  Pentru admiterea la LL.M. programului, solicitanții trebuie să depună o cerere prin intermediul Consiliului de admitere la Facultatea de Drept (LSAC). Legea Dickinson nu evaluează nicio taxă de aplicare.

  În timp ce majoritatea studenților caută să se înscrie în semestrul de toamnă (august), LL.M. studenții au și opțiunea de a începe LL.M. program în semestrul de primăvară (ianuarie).

  Cerinte pentru viza

  Odată înscriși, studenții internaționali vor primi o notificare de la iStart, sistemul de management al imigrației din Penn State pentru consilierea studenților internaționali și a savanților. Fiecare student va primi un mesaj de la Admiterea înainte de sosire care va explica ce este necesar în ceea ce privește conformitatea cu imigrația. Odată ce studentul a trimis documentația necesară în iStart, un I-20 (presupunând un tip de viză F) va fi trimis în 2-4 săptămâni. I-20 este un „Certificat de eligibilitate pentru statutul de student nonimigrant” care permite unui student să solicite o viză de nonimigrant la cea mai apropiată ambasadă sau consulat al SUA. Studenții cu alte tipuri de viză, inclusiv vize J-1, vor avea nevoie de documente diferite, dar procesul de viză în sine este, în general, același.

  Studenții internaționali sunt sprijiniți de Biroul Studenților Internaționali și Bursarilor de la Penn State Global pentru toate problemele de imigrare.

  Burse și finanțare

  Penn State Dickinson Law se angajează să ofere fiecărui student acces la o educație juridică de clasă mondială. Toate LL.M. solicitanții sunt considerați automat pentru burse bazate pe merit la momentul admiterii.

  Pentru o defalcare a costurilor, inclusiv școlarizarea, taxele, cărțile și alocațiile de trai, faceți clic pe linkul de mai jos. Pentru a reduce cheltuielile de trai, majoritatea studenților își stabilesc un buget personal, aleg să locuiască cu un coleg de cameră, să facă cumpărături la magazinele cu reduceri, să meargă pe jos sau cu bicicleta până în campus, să-și aducă mesele în campus și multe altele. Penn State oferă studenților reduceri la software, computere, haine și multe altele.

  LL.M. lunar. sesiune de informare

  Locații

  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări