Keystone logo
Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Introducere

Ohio Valley College Of Technology ( OVCT ) a fost înființat în 1886 pentru a satisface nevoile de instruire ale zonei tri-statale. De peste un secol, colegiul nostru a fost o tradiție comunitară pentru studenții care caută o educație de calitate, pregătindu-i pentru domenii la cerere. Studenții din Ohio Valley College Of Technology învață de la facultăți experimentate cărora le pasă. Mii de persoane au primit pregătirea de care aveau nevoie pentru a realiza o carieră grozavă și o viață grozavă. Fie că abia ați terminat liceul sau aveți nevoie să vă avansați abilitățile pentru carierele de astăzi, Ohio Valley College Of Technology vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Experiența noastră pe termen lung în servirea studenților și a angajatorilor din regiune este de mare beneficiu pentru absolvenții noștri. Comunicarea frecventă cu angajatorii ne permite să rămânem la curent cu competențele cerute de angajatori. Biroul nostru de absolvire a carierei lucrează cu angajatorii pentru a răspunde nevoilor de personal și pentru a ajuta absolvenții noștri să găsească cariere satisfăcătoare la absolvire.

Ohio Valley College Of Technology servește studenți și angajatori în întreaga Ohio de mai mulți ani. Această experiență pe termen lung este un beneficiu pentru studenții noștri. Comunicarea noastră deschisă și frecventă cu angajatorii ne-a permis să rămânem la curent cu abilitățile pe care angajatorii le caută și cu nevoile lor de personal, astfel încât să fim capabili să plasăm studenții în cariere după absolvire. Ohio Valley College Of Technology își revizuiește și își adaptează continuu programele pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale pieței locului de muncă.

Ohio Valley College Of Technology este acreditat instituțional de către Biroul de acreditare a școlilor de educație pentru sănătate (ABHES) pentru a acorda diplome și diplome asociate.

Locații

  • East Liverpool

    Ohio 170,15258, 43920, East Liverpool

    Întrebări