Keystone logo
Örebro University

Örebro University

Örebro University

Introducere

Örebro University este o Örebro University tânără, modernă și în creștere rapidă, cu o agendă ambițioasă pentru viitor. Studenții și cercetătorii noștri sunt dovada vie a obiectivului nostru de a crea un loc atractiv atât pentru muncă, cât și pentru studiu.

Viziunea noastră - curajul de a revizui și capacitatea de a evolua - constituie baza muncii noastre de zi cu zi. Studenții noștri de masterat provin din întreaga lume și beneficiază de un contact strâns cu alți studenți, profesori, cercetători și profesori - dimensiunile clasei noastre nu sunt niciodată mai mult de 30 de studenți.

Oferim programe de masterat de înaltă calitate internațională într-o varietate de discipline: științe sociale, comunicare, statistici, informatică, chimie, robotică, medicină, fiziologie și economie.

Avem două campusuri - campusul principal și campusul nostru medical specializat.
Ambele sunt bine conectate cu centrul orașului Örebro, precum și sunt aproape de natură.

Örebro are, de asemenea, una dintre cele mai largi selecții de sporturi și evenimente disponibile în orice oraș din Suedia și este situat de invidiat - la Stockholm, Göteborg și chiar la Oslo se poate ajunge direct din Örebro.

Avem o serie de departamente înființate care să ajute OU la înregistrarea interesului până la înregistrarea pentru studiu. În calitate de student potențial, OU poate obține ajutor direct cu procesul de cerere; odată acceptată, oferim asistență dedicată cu cazare, întrebări de viză și multe altele. Când o OU ajunge în Örebro, y OU va fi întâmpinat de echipa noastră de asistență pentru studenți, care organizează un program cuprinzător de introducere pentru noii sosiți.

Dacă OU să studiezi un program de master de înaltă calitate și să experimentezi tot ce are mai bun de oferit Suedia, consideră Örebro University ca prima ta alegere.

Admitere

Locații

  • Örebro

    Örebro University , SE-701 82, Örebro

Întrebări