Keystone logo
University of Osijek Faculty of Economics

University of Osijek Faculty of Economics

University of Osijek Faculty of Economics

Introducere

În acest an, Facultatea de Economie din Osijek marcheaza cincizeci de secunde aniversarea de muncă de succes și al optulea an de punere în aplicare a complet noi programe educaționale adaptate în conformitate cu Acordul de la Bologna.

Acest lucru Facultatea a jucat un rol important în formarea oamenilor de știință și experți în această parte a Croației. Până în 2013, 10,316 de studenți au absolvit, 345 au terminat studii de specialitate postuniversitare, 691 au fost acordate diplome de master și 191 au fost acordate diplome de doctorat. Facultatea dorește să se stabilească ca instituție autonomă, modernă, relativ competitivă, mai aproape de standardele europene și mondiale ale calității predării și a cercetării științifice. Rezultatele acestor eforturi sunt reflectate în special în revitalizarea și creșterea nivelului cooperării internaționale și locale, cu creșterea participării studenților la diferite nivele de programe educaționale.

În anul 2011, Facultatea a suferit un proces de succes de acreditare internațională și a fost distins IQA certificat (CEEMAN Internațional de Calitate de acreditare) confirmând calitatea înaltă a programului și punerea sa în aplicare, potențialul de personal și calitatea echipamentelor, precum și rezultatele finale. Numele Facultății de Economie din Osijek poate fi, de asemenea, găsite în baza de date internațională academice din cele mai bune scoli de afaceri din lume. O astfel de recognisability la nivel internațional a adus o recunoaștere suplimentară, Catedra UNESCO în Antreprenoriat, care se acordă instituțiilor și persoanelor fizice pentru realizări remarcabile într-un domeniu.

În 2013, Facultatea a primit Certificat de conformitate cu ISO 9001: 2008, Care servește drept o confirmare a angajamentului Facultății de a furniza servicii de înaltă calitate, educaționale și de cercetare științifică, precum și punerea în aplicare a unui sistem de organizare de management de succes.

Faptul că Facultatea de Economie din Osijek a fost acum fondat 52 ani, Ca una dintre primele instituții de învățământ superior din oraș și din regiune și că aceasta a fost una dintre pietrele de temelie pentru stabilirea Strossmayer Universitatea JJ din Osijek, indică în mod clar că tradiția bogată și prezent capacitatea intelectuală a Facultății va fi elan puternic pentru dezvoltarea economiei, atât în ​​regiune și Croația în ansamblul său.

Locații

  • Ekonomski fakultet u Osijeku Trg Ljudevita Gaja 7 , 31000, Osijek

Întrebări