Keystone logo
Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Introducere

Declarația de misiune

Colegiul Carlson de Medicină Veterinară de la Universitatea de Stat din Oregon servește nevoile din Oregon, națiune și lume, prin instruirea următoarei generații de medici veterinari pregătiți pentru practică, oferind servicii de diagnostic și clinice de ultimă generație și sprijinind continuarea educația medicilor veterinari. Cercetările biomedicale efectuate la colegiu extind din ce în ce mai mult domeniul de aplicare al medicinei veterinare pentru a aborda atât problemele de sănătate animală, cât și relevanța bolilor animalelor pentru sănătatea publică.

Planul strategic al Colegiului de Medicină Veterinară este rezultatul a mai mult de un an de gândire intensă, cercetare, discuții, sondaje și colectare de informații de la o varietate de persoane din cadrul Colegiului și de la grupurile de părți interesate din afara Colegiului. Rezultatul este un plan care reflectă valorile noastre, misiunea noastră și ambițiile noastre.

Planificarea strategică este inerent un exercițiu de perspectivă care anticipează ceea ce este important să subliniem sau să prioritizăm într-un interval de timp mai lung decât activitățile operaționale normale, pentru a asigura valoarea și relevanța continuă a unei organizații în viitor.

Procesul de planificare a inclus acești pași de bază:

Înțelegeți situația noastră

Determinați viitorul pe care îl vizăm

Caracterizați atât provocările, cât și oportunitățile asociate acelui viitor

Stabiliți pașii următori acționabili pe care îi vom face astăzi pentru a atinge acel viitor

Comitetul director al planificării strategice CVM a căutat să înțeleagă tendințele și constrângerile externe care afectează CVM și profesia. Cu contribuția profesorilor, a personalului și a studenților, comitetul de conducere a discutat despre ceea ce consideră că este important pentru succesul viitor al CVM și a dezvoltat setul de patru priorități strategice care cuprind planul.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm pentru aceste obiective și să împărtășim succesele noastre cu toți cei care susțin Colegiul.

Locații

  • Corvallis

    Southwest 30th Street,700, 97331, Corvallis

    Întrebări