Keystone logo
Open University

Open University

Open University

Introducere

Eliberează-ți ambiția

Vrei să-ți atingi ambiția? Studiați cu noi și vă veți alătura celor peste 2 milioane de studenți care și-au atins obiectivele personale și în carieră cu The Open University .

Am fost pionier în învățământul la distanță de peste 50 de ani, aducându-vă universitatea oriunde v-ați afla, astfel încât să vă puteți potrivi studiul în viața voastră, cu sprijinul experților de la fiecare pas. De fapt, studenții noștri ne-au evaluat cu 88% pentru satisfacția generală a studenților și am fost clasați pe locul trei în Sondajul Național al Studenților din 2021. Adică atunci când vine vorba de a-ți realiza ambiția, nu ai putea fi pe mâini mai bune.

Ambiția ta. Misiunea noastră.

Misiune

Misiunea Open University este să fie deschisă către oameni, locuri, metode și idei.

Promovăm oportunitățile educaționale și justiția socială, oferind educație universitară de înaltă calitate tuturor celor care doresc să-și realizeze ambițiile și să-și împlinească potențialul.

Prin cercetarea academică, inovarea pedagogică și parteneriatul de colaborare, căutăm să fim un lider mondial în proiectarea, conținutul și livrarea învățării deschise susținute.

Viziune

Viziunea noastră este să ajungem la mai mulți studenți cu o învățare care le schimbă viața, care să le satisfacă nevoile și să îmbogățească societatea.

valori

În îndeplinirea misiunii noastre, ne angajăm și suntem ghidați de valorile durabile Open University ale incluziunii, inovației și receptivității.

Ce este învățarea la distanță?

Resursele de studiu accesibile și instruirea expertă a tutorelor înseamnă că veți avea flexibilitatea de a studia când și unde doriți. Indiferent de circumstanțele dvs., obțineți o calificare universitară recunoscută.

Atinge-ți obiectivele prin studii cu normă parțială sau întreagă cu The Open University .

Învățarea la distanță va fi diferită de studiul pe care l-ați făcut înainte – școală, facultate, chiar și universitate. Dar va fi similar și în multe privințe.

Cu învățarea la distanță OU, veți avea materiale de studiu și portal de studiu online, un tutore dedicat, forumuri pentru studenți, evenimente de învățare și multe altele.

Fiind singura universitate din Marea Britanie dedicată învățământului la distanță, vrem să ne asigurăm că știți la ce să vă așteptați ca student OU. Așa că am creat o serie de ghiduri scurte despre unele dintre aspectele studiului cu noi.

Pot sa o fac?

Unde începi în viață nu ar trebui să limiteze unde mergi! Oricare ar fi ambiția ta, dacă ești hotărât să reușești și ești pregătit să muncești din greu, citește mai departe, contactează-te și pornește.

Peste 170.000 de studenți își ating obiectivele studiind cu noi. Acum este rândul tău să te alături lor.

Învățare deschisă susținută

OU predă prin propria sa metodă unică de învățare la distanță, numită „învățare deschisă susținută”, care este:

Flexibil – studenții lucrează unde și când aleg să se potrivească cu locurile de muncă, familiile și alte angajamente

All inclusive – studenții primesc toate materialele de înaltă calitate de care au nevoie pentru a studia

Suport – tutorii personali oferă expertiză academică, îndrumare și feedback și desfășoară tutoriale de grup; și consilieri de specialitate sunt la îndemână pentru a ajuta cu alte aspecte ale studiului OU

Social – elevii se reunesc la tutoriale, școli de zi și grupuri de studiu informale; și prin conferințe online, rețele de studiu și forumuri de cursuri.

Suport tutorial

OU are o rețea de peste 5.000 de tutori – cea mai mare din Marea Britanie. Tutorii notează temele, oferă feedback scris detaliat și oferă asistență studenților prin telefon, e-mail sau conferințe pe computer. De asemenea, organizează tutoriale de grup sau online și școli de zi. Unii sunt membri ai personalului cu normă întreagă, dar cei mai mulți sunt lectori asociați: experți în materie care își combină munca de tutori cu alte locuri de muncă academice sau din industrie.

Evaluare

Studenții sunt evaluați prin teme marcate de tutore și pe computer, evaluări orale sau practice, proiecte, examene, dizertații și portofolii. Examinarea externă ne asigură că menținem standardele academice și că oferim o viziune independentă asupra procesului de evaluare.

Reputația noastră globală

Open University fost înființată prin Carta Regală la 23 aprilie 1969.

Am parcurs un drum lung de atunci, inovând constant la fiecare pas pentru a ne asigura că misiunea noastră fondatoare, care permite accesul la educație pentru toți – rămâne la fel de relevant acum ca acum peste 50 de ani.

Vă aduc universitatea, oriunde v-ați afla

Suntem cea mai mare universitate din Marea Britanie și cea mai populară alegere pentru studenții cu fracțiune de normă.

 • Suntem cea mai bună universitate de învățământ la distanță din lume (The Times World University Rankings).
 • Învățarea noastră flexibilă înseamnă că putem satisface nevoile indivizilor și ale marilor angajatori din întreaga lume.
 • Rețeaua noastră de peste 5.000 de tutori experți oferă o predare inovatoare și perspicace și mulți își combină munca de tutori cu roluri academice sau din industrie.
 • Suntem recunoscuți la nivel global ca experți în tehnologiile de învățare, conducând cercetarea care conduce inovațiile în predare.

Cercetare remarcabilă

OU sprijină o comunitate diversă de peste 900 de studenți de cercetare postuniversitară, realizând proiecte de ultimă oră de doctorat și doctorat profesional.

 • Ne-am clasat în prima treime a universităților din Marea Britanie în Cadrul de excelență în cercetare (REF) 2014 folosind Scorul de putere al educației superioare Times.
 • Am fost pe locul 5 pentru satisfacția generală în Sondajul de experiență în cercetare postuniversitară (PRES) 2019.

Cursurile noastre sunt susținute de cercetările noastre și sunt supuse unui control extern riguros.

În plus, un program de cercetare lider mondial în strategiile de predare și tehnologiile educaționale asigură că materialele noastre sunt eficiente și adecvate pentru învățământul la distanță susținut la scară largă.

Recunoaștere internațională

Open University acordate sunt comparabile cu cele acordate de alte universități din Marea Britanie. De fapt, mulți angajatori și organizații din întreaga lume angajează Open University și înțeleg că o diplomă OU este egală ca standard academic cu o diplomă de la orice altă universitate britanică.

 • Școala noastră de afaceri este unul dintr-un grup de elită care a câștigat acreditare triplă de la toate cele trei asociații de acreditare de conducere din lume.
 • OU este una dintre cele trei instituții de învățământ superior din Marea Britanie care au obținut acreditare în Statele Unite, recunoscută de Comisia pentru Învățământul Superior al Statelor Mijlociu (MSCHE). MSCHE este o asociație voluntară, non-guvernamentală, care definește, menține și promovează excelența educațională în instituții cu misiuni, populații de studenți și resurse diverse. Suntem membri din 2005, iar acreditarea noastră a fost reafirmată în 2020.

Premii

 • Lista finală pentru premiul Times Higher Education „Școala de afaceri a anului”, 2013, 2014, 2016 și 2017
 • Cinci finaliști și doi câștigători la premiile internaționale AMBA „Studentul Anului”.
 • Pe lista scurtă pentru premiul pentru inovație al Asociației MBA-urilor (AMBA) 2015
 • Câștigător a două premii din industrie pentru instrumentul nostru online MBA Business Case Builder (ajuta potențialii studenți să creeze un caz de afaceri convingător pentru sponsorizarea angajatorului): Aur în categoria anuală Heist Awards „Cea mai bună utilizare a inovației și gândirii creative” și Argint în Cercul CASE Premii de excelență („categoria sub-site-uri web individuale)
 • OUBS a fost prezentat în Inovațiile AACSB care inspiră pentru investiții semnificative în resurse de învățare online gratuite în 2016
 • Câștigător al categoriei Business Partnership la Guardian University Awards 2017 pentru colaborarea noastră cu compania de servicii financiare True Potential LLP
 • Un câștigător la premiile internaționale AASCB Influential Leader în 2019

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Milton Keynes

  Walton Hall, Kents Hill, MK7 6BJ, Milton Keynes

  • Milton Keynes

   Milton Keynes, Regatul Unit

   • The City

    Walton Hall, Kents Hill, MK7 6AA, The City

    Întrebări