Keystone logo
Oman Dental College

Oman Dental College

Oman Dental College

Introducere

Oman Dental College este primul și în prezent singurul colegiu stomatologic din Sultanatul Oman. A admis prima sa cohortă de studenți în anul universitar 2006/7 și a absolvit cu succes trei cohorte de chirurgi stomatologi calificați cu o diplomă de licență în chirurgie dentară (BDS) până în prezent.

Întotdeauna a fost intenția ODC de a juca un rol activ și informat în realizarea viziunii de lungă durată a Majestății Sale Sultanul Qaboos bin Said, atât pentru sectoarele învățământului superior, cât și pentru cele din domeniul sănătății din Oman, iar acest lucru se realizează prin noul stat al ODC colegiul stomatologic de artă și spitalul de predare dentară care beneficiază studenții și publicul, atât cetățenii, cât și rezidenții. Colegiul oferă un mediu academic excelent și conține facilități de predare și învățare a studenților care includ laboratoare generale și specializate, săli de curs multiple, săli de predare pentru grupuri mici, o bibliotecă bine aprovizionată, sală multimedia și o serie de alte zone pentru studenți. Colegiul are, de asemenea, o clădire clinică stomatologică modernă, complet echipată, cu 67 de scaune dentare, instalații cu raze X, un departament central de aprovizionare cu sterile și o suită de operații. Toate aceste facilități sunt echipate la cele mai înalte standarde folosind cea mai recentă tehnologie disponibilă în prezent.

În plus față de oferirea de educație și formare clinică universitară dentară în Oman, spitalul de predare clinică dentară oferă facilități stomatologice ambulatorii care măresc semnificativ numărul de scaune dentare și dentiști disponibili pentru publicul larg din Sultanat, îmbunătățind astfel accesul pacienților la asistență medicală dentară de calitate, care este aproape gratuit.

Locații

  • Al Wutayyah

    Al Wutayyah, Oman

    Întrebări