Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Introducere

Colegiul de asistență medicală NYU Rory Meyers se angajează să producă cursanți pe tot parcursul vieții, care vor excela în cariera lor de asistență medicală și vor fi recunoscuți ca lideri care mențin îngrijirea centrată pe pacient și sănătatea societății în fruntea valorilor lor.

Numit pentru Rose-Marie "Rory" Mangeri Meyers, Colegiul generează cunoștințe prin cercetare în asistență medicală, sănătate, știință interdisciplinară și educă liderii în asistență medicală pentru a avansa asistența medicală la nivel local și global. NYU Meyers oferă asistență medicală inovatoare și exemplară, oferă acces la un grup divers de participanți la profesie și modelează viitorul asistenței medicale prin leadership în politici.

Fondată în 1932, NYU Meyers este a doua cea mai mare colegie universitară privată de asistență medicală din SUA și reflectă curiozitatea intelectuală, dinamismul și calitatea caracteristică NYU. Mai întâi ca departament, apoi ca divizie și acum ca un colegiu independent, programele noastre de clasă mondială BS, MS, DNP și doctorat oferă fundamentul educațional pentru a pregăti următoarea generație de lideri de asistență medicală. Absolvenții NYU Meyers și facultatea sa sunt precursori într-o nouă eră a asistenței medicale, în care joacă un rol de lider în obținerea unor rezultate excelente pentru pacienți și o societate globală mai sănătoasă sunt priorități.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Manhattan

    Manhattan, Statele Unite ale Americii

    Întrebări