Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Introducere

La Școala de Medicină NYU Grossman, angajamentul nostru față de inovație ne-a condus la noi modalități îndrăznețe de a acoperi decalajul dintre cercetarea științifică de bază, educația medicală și calitatea îngrijirii pacienților. Cu Curriculum-ul nostru pentru secolul 21, C21, combinăm progresele în strategiile de învățare, tehnologiile emergente și soluțiile informatice pentru a ne îndeplini tripla misiune: să predăm, să servim și să descoperim.

Fiecare student înscris în programul nostru de diplomă MD primește o bursă completă de școlarizare, indiferent de merit sau nevoie financiară, care acoperă majoritatea costurilor de participare. Bursele noastre de învățământ complet fac posibil ca medicii aspiranți să aleagă o specialitate bazată pe talentul și înclinațiile lor pentru a servi mai bine comunitățile care au cea mai mare nevoie și să urmărească mai ușor descoperiri științifice care îmbunătățesc modul în care avem grijă de pacienți. Ne propunem să transformăm cei mai buni și mai strălucitori medici viitori în lideri cu potențialul de a transforma asistența medicală.

Programul nostru revoluționar accelerat de trei ani, lansat în 2013, reduce curriculum-ul tradițional al școlii medicale cu un an întreg, cu posibilitatea de a vă înscrie în primul an de școală medicală. Cu Pathways noastre de patru și cinci ani către gradul MD, inclusiv programe de diplomă duală, oferim o flexibilitate de neegalat pentru a vă personaliza pregătirea medicală în moduri care să se alinieze intereselor dvs. profesionale.

Continuăm să remodelăm programa medicală pentru a rezolva cele mai mari provocări de astăzi în domeniul asistenței medicale. Institutul nostru pentru inovații în educația medicală a lansat recent un curriculum „Healthcare by the Numbers”, conceput pentru a educa studenții din medicina primară și a II-a cu privire la numeroasele moduri în care „big data” - extragerea de informații semnificative din seturi mari de date publice - poate informa și îmbunătățirea îngrijirii clinice.

Locații

  • Manhattan

    Manhattan, Statele Unite ale Americii

    Întrebări