Keystone logo
NYU New York University

NYU New York University

NYU New York University

Introducere

Despre NYU

De la fondarea sa în 1831, NYU a fost un inovator în învățământul superior, ajungând la o clasă mijlocie emergentă, care cuprinde o identitate urbană și un accent profesional și promovează o viziune globală care informează cele 19 școli și colegii.

Astăzi, acel spirit de descoperire face din NYU una dintre cele mai proeminente și respectate universități de cercetare din lume, oferind programe academice de top și acceptând mai puțin de unul din cinci studenți. Ancorat în New York City și cu campusuri de acordare a gradului în Abu Dhabi și Shanghai, precum și 11 site-uri de studiu din întreaga lume, NYU este un lider în educația globală, cu mai mulți studenți internaționali și mai mulți studenți care studiază în străinătate decât orice altă universitate din SUA.

Studenții din NYU provin din aproape fiecare stat și din 133 de țări, iar universitatea se bazează pe diferitele medii ale facultății, personalului și studenților noștri, asigurând că bursa și predarea ei beneficiază de o gamă largă de perspective. NYU își ia în serios rolul de motor al mobilității sociale și se remarcă în topul universităților din SUA prin reprezentarea sa a studenților cu venituri mici și a primei generații din cadrul comunității sale.

Acum, printre cele mai mari universități private din SUA, NYU oferă o educație riguroasă și solicitantă a peste 50.000 de studenți și angajează aproape 1 miliard de dolari în cercetare anual. El se numără printre beneficiarii săi de cea mai înaltă onoare a savantului și este un producător de top de brevete și venituri din licențe în rândul universităților americane. NYU are o rețea vastă de absolvenți care au continuat să aibă succes în profesii, de la științe la arte și guvernare, în întreaga lume.

Departamentul de Epidemiologie

Resurse, cercetare și dovezi pentru îmbunătățirea echității de sănătate orală la nivel local și global

Epidemiologie și prevenire „consecințială”

Departamentul de Epidemiologie

120682_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Angajament instituțional pentru un mediu divers și incluziv

De la fondarea Universității New York în 1831, Instituția a ținut o misiune care se află în și în oraș și în și în lume. Colegiul de Medicină Dentară împărtășește această filozofie și angajamentul de a face eforturi continue pentru a încuraja un mediu de învățare și învățare riguros și dinamic, care reprezintă o diversitate de perspective, experiențe și abordări pentru a se angaja în eforturi sistematice și concentrate în continuă atragere și reținere a studenților, a facultății și a personalului din medii diverse și pentru a evalua sistematic strategiile cuprinzătoare pentru a îmbunătăți în continuare climatul instituțional pentru diversitate. Colegiul are un angajament puternic pentru diversitate și incluziune în structura, curriculum-ul și climatul instituțional al Colegiului și lucrează în mod intenționat în numeroasele domenii ale instituției pentru a oferi resurse, programe și servicii de sprijin care ajută la cultivarea și menținerea unei educații mediu care este inclus în medii divergente și grupuri subreprezentate istoric în domeniile rasei, etniei, culturii, vârstei, religiei, abilității, orientării sexuale, identității de gen și sex, statutului socioeconomic, originii naționale și a mediului educațional.

NYU Dentistry își exprimă așteptările cu privire la diversitate în comunitatea sa academică în contextul responsabilităților locale și naționale prin declarația sa de misiune, „să partener cu studenții în atingerea excelenței academice, oferind cele mai bune îngrijiri de sănătate orală și implicarea în cercetare, bursă și creativitate străduiește să îmbunătățească sănătatea populațiilor foarte diverse din New York și din întreaga lume.

120683_pexels-photo-Dentistry.jpeg

Locații

  • New York

    NYU College of Dentistry, 345 E. 24th Street, (corner of First Avenue), 10010, New York

Întrebări