Keystone logo
Northwestern Health Sciences University

Northwestern Health Sciences University

Introducere

Obțineți educație din lumea reală de la liderii din domeniul dvs. Veți aplica materialul învățat la clasă în clinicile noastre publice și studențești, asistând medicii în tratarea pacienților din clinică. Studenții de la NWHSU primesc de 2-3 ori experiența practică necesară pentru certificarea la bord.

Universitatea noastră este axată pe pregătirea dvs. pentru succes profesional. Absolventul de la NWHSU vă pregătește să lucrați într-o clinică, pentru o organizație sau să vă deschideți propriul cabinet. Veți obține o educație practică în domeniul științelor sănătății de la oameni care lucrează în domeniile de asistență medicală cu cea mai rapidă creștere. Veți fi gata să-l ajutați să crească din prima zi.

Vă puteți extinde acreditările și puteți câștiga un avantaj competitiv dincolo de domeniul ales. Antrenăm următoarea generație de vindecători - terapeuți de masaj, acupunctori, practicanți din medicina chineză, experți în nutriție și chiropractică - chiar aici, totul într-un singur loc. Pe măsură ce învățați, veți studia alături de studenți la fel ca în diferite discipline medicale. Studierea cu viitorii colegi vindecători vă pregătește pentru o abordare colaborativă care devine din ce în ce mai frecventă în spitale, clinici medicale, cabinete de chiropractică și alte instituții medicale.

ai o pasiune pentru vindecare. Aveți dorința de a ajuta oamenii să trăiască mai bine. Te simți chemat să-i slujești pe alții. Vrei un viitor care să facă o muncă importantă. Aceasta este pasiunea ta. Al nostru vă ajută să vă aplicați cunoștințele cu empatie și grijă care pun oamenii pe primul loc. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați pasiunea într-o profesie.

Locații

  • West Bloomington, Statele Unite ale Americii

Întrebări