Keystone logo
Northeast Ohio Medical University

Northeast Ohio Medical University

Introducere

Northeast Ohio Medical University este dedicată sănătății, economiei și calității vieții în nord-estul Ohio prin educația în medicină, farmacie și științe ale sănătății studenților și practicienilor de la toate nivelurile; dezvoltarea de noi cunoștințe prin cercetări în domeniul biomedical, al sănătății comunității și al științelor comportamentale; și furnizarea de servicii comunitare și educație pentru bunăstare în întreaga regiune.

Situat în centrul uneia dintre cele mai importante regiuni ale țării, NEOMED se numără printre spitalele clasificate la nivel național, companiile de cercetare și instituțiile de învățământ superior care sunt înfloritoare în științele sănătății.

De la înființarea Universității în 1973, NEOMED s-a angajat să pregătească următoarea generație de medici, farmaciști și cercetători în domeniul sănătății.

MISIUNE

NEOMED valorifică diversitatea, inovația și colaborarea pentru a crea lideri transformatori și pentru a îmbunătăți sănătatea prin educație, descoperire și servicii.

VIZIUNE

Să fie modelul de excelență în educație inovatoare și cercetare impactantă pentru a crea lideri transformatori în domeniul sănătății de mâine.

Locații

  • Rootstown Township

    Ohio 44, 44272, Rootstown Township

    Întrebări