Keystone logo
North Florida Community College

North Florida Community College

North Florida Community College

Introducere

De ce NFCC? Este simplu, pentru că tu meriți cel mai bun.

Tu meriți o educație excepțională la un cost rezonabil și vă merită oportunitatea de a mai bine viitorul. Va invitam sa vizitati campusul nostru din Madison, Florida, pentru a afla de ce NFCC este alegerea potrivita pentru tine.

VIZIUNE: Pentru a fi comunitățile noastre prima alegere pentru educație și de îmbogățire culturală.

Misiune: Un colegiu excepțional dedicat unei atmosfere individualizate și de susținere academică, educație accesibilă, oportunități de învățare pe tot parcursul vieții și creșterea profesională pentru studenții și comunitățile noastre.

Atenție individuală - NFCC face asta

Obține atenția și educația pe care o meriti. Din momentul în care pas pe campusul nostru, facultatea prietenos NFCC și personalul vă dau atenție individuală pe care o meriti. Personalizate de consiliere, programe de sprijin pentru studenți și un nou Academic Center de succes sunt toate în loc pentru a vă ajuta să reușească. La NFCC, veți obține cel mai bun din cele două lumi - confortul și apropierea unui campus mic și excelență academică și oportunități pe care egal cu cel al unui mare universitate.

Lanseaza Futures - NFCC face asta

absolvenți NFCC sunt estimate pentru a face mai mult de o persoană de 35%, cu o diplomă de liceu singur și pentru cei care caută pentru a obține o diplomă de licență, ne putem ajuta cu asta. 2 + 2 Acordul de articulație de stat garantează studenților completarea unui grad AA la NFCC posibilitatea de a se înscrie și de a câștiga o diplomă de licență la una dintre cele 11 de universități de stat din Florida (plus veți economisi o mulțime de bani în timpul celor primii doi ani cu NFCC).

Pentru cei care cauta o cale de carieră directă, Associate NFCC în grade în domeniul științei și programe de certificat oferă formare specializată și oferă rate de plasare de locuri de muncă, după obținerea diplomei. Oricare ar fi calea ta, NFCC este un loc minunat pentru a învăța.

Pregătire la prețuri accesibile - NFCC face asta

Colegiu este o investiție și de aceea muncim din greu pentru a face NFCC la prețuri accesibile. Suntem unul dintre colegii cele mai accesibile din Florida si nu au crescut de școlarizare noastre în ultimii trei ani, pentru a se asigura că veți obține o educație excepțională la un preț mare. Anul trecut am acordat aproape 230.000 $ în burse și granturi, plus studenții noștri au primit un alt 2,2 milioane $ in ajutoare federale. Personalul nostru de resurse va face tot posibilul pentru a vă ajuta să găsească modalități de a plăti pentru colegiu; inclusiv a planurilor de școlarizare de plată, ateliere de alfabetizare financiară, oportunități de angajare studenților și asistență completarea cererilor de ajutor și burse financiare. Luare de colegiu o posibilitate accesibilă este una dintre multiplele metode pe care NFCC investește în viitorul tău.

Încurajează liderii - NFCC face asta

elevii NFCC pas cu ușurință în roluri de conducere în campus și în comunitate. De la activități extrașcolare la hands-on de formare, NFCC oferă o multitudine de oportunități pentru ca elevii să dezvolte abilități de conducere pe și în afara campusului. Uita doar la câteva dintre modalitățile de studenții noștri sunt lideri în comunitatea noastră: Salvați Resurse animale ecologie Clubul nostru va ajuta anual St. Marks National Wildlife Refuge de cale modele de migrație de fluturi Monarch și coordonează eforturile de reciclare în campus, membrii Corpului voluntar Sentinel Serviciul de peste 200 de ore la campus și comunitare evenimentele de anul trecut și NFCC îndrumători între egali și specialiști de învățare dedicat aproximativ 8000 oră ajutând colegii lor reușesc academic. asistență medicală și EMS studenții noștri colectiv de ceas mii de ore de la facilitățile de îngrijire a sănătății pentru fiecare dintre ele servicii de voluntariat an câștigând în același timp hands-on de valoare de formare. Oricare ar fi scopurile tale, vei găsi locul la NFCC si o familie de colegiu de susținere pentru a fi mandru de realizarile tale.

A se implica. Deveni un lider. Aplica la NFCC astăzi.

Locații

  • Madison

    North Florida Community College 325 NW Turner Davis Dr. Madison, 32340, Madison

Întrebări