Keystone logo
Nipissing University Maestru al științei în kinetologie
Nipissing University

Maestru al științei în kinetologie

Toronto, Canada

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Science în Kinesiologie

Programul de Master of Science în Kinesiology oferă o varietate de caracteristici unice care îl deosebesc de alte programe din provincia Ontario. Mai mult decât atât, programul va îndeplini un rol necesar în furnizarea de școli postuniversitare în kinesiology la studenții din regiunea de nord-est Ontario. Modul de livrare a programelor include setările tradiționale din clasă, laborator și seminar.

Programul MSc în Kinesiology este un program bazat pe teze de cercetare intensivă. Elevii sunt așteptați să finalizeze programul în termen de 24 de luni (2 ani) de la înscrierea lor inițială. Elevii completează cursurile în primele două semestre ale înscrierii lor în program și își finalizează teza până la sfârșitul semestrului al șaselea din program.

Toate cursurile KINE 5000 vor fi de 3 credite, cu excepția Tezei de cercetare KINE 5090, care este de 18 credite. Fiecare curs va fi predat ca o secțiune. KINE 5001, KINE 5002, KINE 5085 și KINE 5090 sunt oferite în fiecare an. Cursurile elective vor fi oferite pe bază de rotație și în concordanță cu cererea elevilor. Numărul total de cursuri = 13 trei cursuri de credit și un curs de 18 credite de credite.

Cerințe de program (în total 30 de credite):

 • KINE 5006 (3 credite)
 • KINE 5007 (3 credite)
 • KINE 5206 (3 credite)
 • KINE 5453 (18 credite)
 • One Elective (3 credite)

Cursuri necesare:

 • KINE 5006 Metode de cercetare în kinetologie (3 credite)
 • KINE 5007 Statistici din kinetologie (3 credite)
 • KINE 5206 Seminar de integrare în kinetologie (3 credite)
 • KINE 5453 Teza de cercetare (18 credite)

Electives (alege unul):

 • Comportamentul senzorial-mișcării KINE 5016 (3 credite)
 • KINE 5017 Biomecanică și ergonomie (3 credite)
 • KINE 5026 Sport, Exerciții și Psihologie de performanță (3 credite)
 • KINE 5027 Promovarea sănătății (3 credite)
 • KINE 5036 Medicină comportamentală (3 credite)
 • KINE 5037 Fiziologie avansată cardiovasculară și de mediu (3 credite)
 • KINE 5106 Subiecte speciale în kinetologie (3 credite)
 • Proiectul de cercetare independentă KINE 5046 în subiecte selectate (3 credite)
 • KINE 5047 Directed lecturi în kinesiologie (3 credite)

Cerințele de admitere

Elevii care intră în programul MSc în Kinesiologie vor deține o diplomă de bacalaureat de patru ani în domeniul cineticii, un domeniu conex (de exemplu, Educație fizică și sănătate, Kinetică umană, Kinesiologie) sau echivalent și care are cel puțin 75% (20 semestre) cursuri completate la data cererii.

Notă: Solicitanții cu diplomă de licență de trei ani din Europa sau din alte țări internaționale vor fi luați în considerare pentru admitere pe baza criteriilor de echivalență stabilite de Oficiul Registratorului. Candidații cu un grad de onoare într-un domeniu conex, cum ar fi Life Sciences, Sport Administrație, Nursing Science, Reabilitare Terapie, Sociologie, Psihologie, Fiziologie, Inginerie Mecanică, Biologie și Biochimie, pot fi admise la programul MSc. Acești candidați pot fi obligați să se înscrie la cursuri de licență la Școala de Educație Fizică și Sănătate pentru a-și încheia studiile universitare în domeniul mișcării și al activității fizice, dacă este necesar de către comitetul de admitere (studenții vor fi informați despre această decizie înainte de a fi admiși în program ). În toate cazurile, dosarul unui reclamant va fi examinat de trei membri ai facultății postuniversitare ale Școlii de Educație Fizică și Sănătate pentru a determina dacă îndeplinește criteriile prezentate aici pentru admiterea în programul MSc.

Mai exact, pentru a fi luate în considerare pentru admiterea în programul MSc în Kinesiology, solicitanții vor fi obligați:

 1. Faceți cunoștință cu cerințele de admitere minimă pentru programele postuniversitare așa cum sunt prezentate în Calendarul academic (p.156); și,
 2. Au o medie minimă de 75% în ultimii 20 de cursuri de trei credite (sau echivalente) de studiu.

În toate cazurile, decizia de admitere finală se va baza pe disponibilitatea unui supraveghetor adecvat. Solicitanții ale căror rezultate academice sunt de natură să nu fie admise la programul MSc pot fi admise ca studenți maturi dacă diploma de bacalaureat a fost finalizată cu patru sau mai mulți ani înainte de depunerea cererii și solicitantul are o evidență dovedită a experienței profesionale sau profesionale. Media minimă care va fi admisă în programul MSc ca student matur este de 70% (în ultimele 20 de cursuri de trei credite sau echivalent). Persoanele mature pot prezenta un curriculum vitae actual și declarația de însoțire ca dovadă a experienței profesionale și de muncă.

Program Așteptări

O diplomă de master va fi acordată studenților care au demonstrat următoarele:

Adâncimea și lărgimea cunoștințelor: o înțelegere sistematică a cunoștințelor, inclusiv, acolo unde este cazul, cunoștințe relevante în afara domeniului și / sau disciplină și o conștientizare critică a problemelor curente și / sau a unor informații noi, în prim-planul disciplinei academice, domeniului de studiu sau domeniului de practică profesională.

Cercetare și bursă: o înțelegere conceptuală și o competență metodologică care:

 • Permite o înțelegere de lucru a modului în care tehnicile de cercetare și anchetă sunt folosite pentru a crea și interpreta cunoștințe în disciplină;
 • Permite o evaluare critică a cercetării curente și a cercetării și burselor avansate în disciplina sau domeniul de competență profesională; și
 • Permite tratarea problemelor complexe și a judecăților bazate pe principii și tehnici stabilite;

Pe baza acestei competențe a fost prezentată cel puțin una dintre următoarele:

 • Dezvoltarea și susținerea unui argument susținut în formă scrisă; sau
 • Originalitatea în aplicarea cunoștințelor.

Nivelul de aplicare a cunoștințelor: Competența în procesul de cercetare prin aplicarea unui corp existent de cunoștințe în analiza critică a unei noi întrebări sau a unei probleme sau probleme specifice într-un nou cadru. Capacitatea și autonomia profesională:

 1. Calitățile și abilitățile transferabile necesare pentru ocuparea forței de muncă care necesită:
  • Exercitarea inițiativei și a responsabilității și responsabilității personale; și
  • Luarea deciziilor în situații complexe;
 2. Independența intelectuală necesară pentru dezvoltarea profesională continuă;
 3. Conduita etică în concordanță cu integritate academică și utilizarea unor orientări și proceduri pentru comportamentul responsabil de cercetare corespunzătoare; și
 4. Abilitatea de a aprecia implicațiile mai largi ale aplicării cunoștințelor asupra anumitor contexte.

Nivelul abilităților de comunicare: Abilitatea de a comunica clar ideile, problemele și concluziile.

Conștientizarea limitelor cunoașterii: Cunoașterea complexității cunoașterii și a contribuabililor potențiali ai altor interpretări, metode și discipline.

Învățare Rezultate

Gradul de Kineziologie MSC va fi acordat studenților care demonstrează următoarele:

 1. O cunoaștere sistematică a kinesiologiei, inclusiv, acolo unde este cazul, cunoștințe relevante în afara domeniului kinesiologiei și o conștientizare critică a problemelor curente și / sau a unor informații noi, informate de cercetare în fruntea unei zone de specializare în kineziologie.
 2. O înțelegere conceptuală și o competență metodologică care
  • Permite o înțelegere clară a modului în care tehnicile de cercetare și anchetă utilizate sunt utilizate pentru a crea și interpreta cunoștințe într-o arie de specializare în kinetologie;
  • Permite o evaluare critică a cercetării curente și a cercetării și burselor avansate într-o arie de specializare în kinetologie;
  • Permite tratarea problemelor complexe și a judecăților bazate pe principii și tehnici stabilite; și,
  • Pe baza acestei competențe, sa arătat dezvoltarea și susținerea unui argument susținut în formă scrisă.
 3. Competența în procesul de cercetare prin aplicarea unui corp existent de cunoștințe în analiza critică a unei noi întrebări sau a unei probleme specifice sau a unei probleme specifice într-un nou context relevant pentru domeniul kineziologiei.
 4. Calitățile și abilitățile transferabile necesare pentru ocuparea forței de muncă care necesită:
  • Exercitarea inițiativei și a responsabilității și responsabilității personale;
  • Luarea deciziilor în situații complexe.
 5. Independența intelectuală necesară pentru dezvoltarea profesională continuă.
 6. Comportamentul etic în concordanță cu integritatea academică și utilizarea unor orientări și proceduri adecvate pentru desfășurarea responsabilă a cercetării.
 7. Abilitatea de a aprecia implicațiile mai largi ale aplicării cunoștințelor în contexte particulare relevante pentru domeniul Kinesiology.
 8. Abilitatea de a comunica în mod clar idei, probleme și concluzii prin metoda științifică, inclusiv comunicarea orală și scrisă.
 9. Cunoașterea complexității cunoașterii și a potențialelor contribuții ale altor interpretări, metode și discipline în domeniul kinesiologiei.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • PhD in Kinesiology and Rehabilitation
  • Prague, Republica Cehă
 • Asociat de Arte în Kineziologie și Wellness
  • Los Angeles, Statele Unite ale Americii
 • Licențiat în kinetoterapie și motricitate specială
  • Oradea, România