Keystone logo

Nanhua University

A logo

Introducere

Profil de Sud

În primul rând, originea și statutul fondator

Universitatea Nanhua în Chiayi din Taiwan, a fost fondată în 1996 de către Maestrul Hsing Yun Guang Shan este dispus să înființeze școli de forța a milioane de oameni și fondatorul, este prima universitate cuprinzătoare fondat de Fo Guang Shan, în același timp, școala este de asemenea țară primul comună internațională inter-universitare un sistem de „sistem de Fo Guang Shan Universitatea Unite“ este. În prezent, are un număr de elevi rămași aproximativ 5.500 de persoane, are 223 de cadre didactice cu normă întreagă, o facultate puternic, profesor asistent la școală full-time profesori au reprezentat mai mult de full-time raportul profesor de 99%, inclusiv un doctorat în proporție cât mai mare de 92%, printre cele mai bune din universități particulare . Școala este situată într-un idile rustic Chih-chung, construirea munte, există gradient de ori, zona de școală de aproximativ 63 de hectare, cu vaste pășuni, copaci falnici, campusul liniștit și elegant, verdeață, flori, unic sale mediul natural, „Universitatea de pădure“ de bună reputație, dar specii de insecte rare, abundente ecologie naturale și umane, evidențiată de un model de campus pentru a promova energia verde și educația ecologică protejate de pretutindeni. Deoarece școala a crea propria lor școală, prima greutate de educație generală și spiritul uman, este școlile de cultură generală din țară în centrul atenției de sud. În prezent, are management, științe umaniste, științe sociale, arte și institute de știință și tehnologie și cinci General Education Center, un total de 19 departamente universitare, 24 de cercetare cursuri de institut de master, precum și un program de doctorat. primul „Departamentul de moarte“ Școala este încă cunoscut în întreaga țară, și biotehnologie naturale, Departamentul de Management al Turismului, Departamentul de Arhitectură și Peisaj Departamentul, Departamentul de Etnomuzicologie, religie, managementul afacerilor non-profit, Institutul de Medicina Naturala , caracteristici ale școlii sunt Departamentul. În plus, calitatea învățământului general premiat an după an, mai mult de școală a stabilit o reputație bună. În același timp, promovãm cursuri de eco-învățare includ schimb de studenți internaționali, vizite de studiu de peste mări și platforma e-learning (Wi-Fi / Digital Media / învățarea limbilor străine), sunt pentru a arăta caracteristici ale școlii și competitivitate.

, Filosofia educațională a doua

educație școlară la oameni culturale, profesionale, digitale, industrializare și internaționalizare, cinci principiului dezvoltării Ping Heng. Auto-poziționare ca „orientare umanistă spre o religioasă, bunăstare și dreptate cu spiritul universitar de predare de calitate.“ Misiunea sa unică este de a fi „viața conștientă“, „spiritul umanist al religiei“ și „universitate publică ideală,“ infuzează în procesul de învățământ, precum și în scopul de a „promova vitalitatea de vitalitate“ spirit, pentru a promova creșterea și transformarea profesorilor și studenților, pentru a spori fiecare studenți caracter, viziune și expertiză. În același timp, studenții consolida, de asemenea, mintea și serviciul altora, pentru comunitatea de a cultiva cetățenia bună și poate fi făcut din ea. Obiectivele de instruire a personalului :( a) cultiva caracterul, virtuos și să aibă spirit modern de serviciu. (B) cultiva o perspectivă largă, de alfabetizare civică cetățean modern și abilități de comunicare. (C), pentru a dezvolta experți moderne, cu un sentiment de responsabilitate, competență profesională și capacitatea de creație.

, caracteristicile de dezvoltare a treia

Colegiul de Educație pentru a stabili spiritul uman

Școala este școala religioasă spiritului uman, profund religios, am acordat o atenție deosebită pentru a îmbunătăți educația și dezvoltarea personalității generală a studenților. Colegiul duce mai departe tradiția antică, Rebuild spiritul uman este dezvoltarea caracteristică a școlii încă de la începuturile lor. Am stabilit oraș universitar cu studii academie culturală, de a instrui toate-rotund talente atât de educație caracter, educației generale și profesionale. Începe cu anual „Ceremonia antică“ a organizat pentru boboci „rit de trecere“ activități, combinate cu curriculum-ul de educație morală conceput pentru a satisface societatea modernă, astfel încât elevii printr-o serie de botez spiritual, transformat în adulți responsabili, mintea conștientă.

În combinație cu accent pe industria locală „învățarea de unul.“

În activitatea de predare, cu „educația vieții conștiente“ și „învățarea elevilor conștient“, ca axa, accentul pe calitatea predării mediului și de ceramică să aplice cunoștințele lor. Nu pune în aplicare numai programul în colaborare cu industria, dar, de asemenea, a crea o „unitate de învățare pentru a utiliza“ sistem, care permite integrarea perfectă a teoriei academice și industrie, pentru a spori capacitatea de inserție profesională și competitivitatea studenților. În plus, de asemenea, în conformitate cu industria locală și pulsație comunitate, pentru a crea un punct luminos în departamentele. Și religioase și voluntari, de îngrijire moarte, de îngrijire a sănătății, înțelepciune și viață, agricultura organica, biotehnologie, turism și agrement, organizații non-profit, precum și industriile culturale și creative și așa mai departe, ca punctul central al dezvoltării viitoare a școlii.

Bazat în Taiwan, aspect internațional, primul sistem internațional inter-universitar în comun

Fo Guang Shan Fo Guang Universitatea și sistemul de învățământ Universitatea, Universitatea Americană din Vest, Universitatea din Australia de Sud, a crea împreună un „sistem de învățământ comun Fo Guang Shan.“ Aceasta este o inițiativă națională în cadrul sistemului internațional Union University, vom combina cele patru universități, va oferi o gamă largă de resurse pentru a dezvolta o perspectivă studenții internaționali. În viitor, mai mult va fi „înregistrat patru școală înscrierea la școală“ un mod prin, astfel încât studenții să aibă posibilitatea de a obține diplome duble. În plus, școala poate combina mai multe Fo Guang Shan distribuite în cele cinci continente și lumină peste mări dojo cetatea Baiyu lui Buddha ca schimburile internaționale și de învățare a studenților noștri canal important pentru a încuraja studenții cu mobilitate internațională.

Locații

  • Nanhua University No.55, Sec. 1, Nanhua Rd., Dalin Township, Chiayi County, 62249, Chiayi City

Întrebări