Keystone logo
National Holistic Institute

National Holistic Institute

National Holistic Institute

Introducere

National Holistic Institute ( NHI ) este una dintre cele mai mari și mai respectate școli de terapie de masaj la nivel global. În calitate de lideri în domeniu, ne-am angajat să susținem integritatea profesiei de terapie de masaj și creșterea pozitivă până în viitor.

La National Holistic Institute , avem misiunea de a vă ajuta să aveți o muncă pe care o iubiți! Trăim și respirăm misiunea noastră de a ajuta oamenii să aibă o muncă pe care o iubesc, deoarece credem din toată inima că a fi un terapeut de masaj bine instruit îți oferă posibilitatea de a-ți îmbunătăți viața, cariera și comunitatea în moduri care te vor face pe tine și oamenii din jurul tău mai fericit și mai împlinit.

La National Holistic Institute , ne străduim să ne deosebim de alte școli, creând o cultură și un mediu în care toți elevii și personalul se simt în siguranță să exprime, să contribuie și să învețe. Fiecare campus afișează cu mândrie valorile de bază ale institutului nostru pentru a ne reaminti tuturor ceea ce susținem.

Locații

 • Los Angeles

  Ventura Boulevard,10969, 91604, Los Angeles

  • West Valley

   West Valley, Statele Unite ale Americii

   • Ontario

    Inland Empire Boulevard,2930, 91764, Ontario

    • Santa Ana

     Sandpointe Avenue,201 E, 92707, Santa Ana

     • Emeryville

      Doyle Street,5900, 94608, Emeryville

      Întrebări