Keystone logo
Northeastern Illinois University MA în gerontologie
Northeastern Illinois University

MA în gerontologie

3 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 14.839 *

În campus

* școlarizare rezidentă 6 ore de credit pe semestru: 412,19 USD / oră de credit. Învățământ nerezident 6 ore de credit pe semestru: 824,38 USD / oră de credit. Se pot aplica taxe suplimentare

Introducere

Programul de masterat în gerontologie produce un absolvent bine pregătit, care este pregătit să răspundă în mod eficient nevoilor unei populații în vârstă. Acest lucru se realizează în următoarele moduri:

O parte a acestui proces intensiv de instruire se referă la studenții care au două oportunități de formare profesională la fața locului, atât prin practicum, cât și prin stagiu.

Cursurile întăresc un model puternic de cercetare pentru studenți, de la o bază solidă în teoriile dezvoltării umane până la extinderea propriilor interese de cercetare în redactarea lucrărilor și eventuală propunere de teză.

Elevii sunt învățați abilități importante de scriere academică bună și analiză critică în citire și scriere.

Beneficiile programului

Acesta este un program academic premiat, recunoscut ca un program de excelență atât de Asociația pentru Gerontologie în Învățământul Superior, cât și de societățile profesionale ale Asociației Psihologice Americane în 2014.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări