Keystone logo
Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

Introducere

La NEIU , aduce-ți viața pasiunea.

Northeastern Illinois University este una dintre cele mai diverse universități din Statele Unite, cu o comunitate primitoare de peste 7.000 de studenți. Clasele mici înseamnă că veți lucra îndeaproape cu facultatea noastră excelentă, care vă va ajuta să descoperiți și să dezvoltați idei care să modeleze viitorul. Vei învăța să gândești critic, să te adaptezi la schimbări, să rezolvi probleme și să devii un lider în domeniul ales - calități pe care le doresc angajatorii.

134919_AA-honors-students-11.jpg

Campusul principal de nord-est de 67 de acre este situat într-o comunitate rezidențială sigură pe latura de nord-vest a Chicago, Illinois.

Fiind unul dintre marile orașe ale lumii, Chicago este o locație cheie pentru afaceri, tehnologie, artă, alimente, arhitectură și sport.

134922_download-9.jpg

Diversitatea orașului Chicago se reflectă în magazinele și restaurantele aflate la doar o distanță de mers pe jos de NEIU astfel încât nu veți fi niciodată departe de mâncare și alte obiecte cu care sunteți obișnuit acasă. Nord-est oferă studenților cel mai bun din ambele lumi - accesul la tot Chicago are de oferit și o retragere din agitația sa.

Universitatea noastră la o privire

140592_about_graphicsFall20-02.png

Locații

  • Chicago

    5500 N. St. Louis Ave. Chicago, IL 60625, 60625, Chicago

Întrebări