Keystone logo
New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

Introducere

New England College Of Optometry ( NECO ) este o școală de optometrie care pregătește următoarea generație de furnizori de îngrijire a ochilor, educatori și inovatori printr-un curriculum riguros și experiențe clinice extinse. New England College Of Optometry absolvesc New England College Of Optometry compătimași și calificați pregătiți să practice în diverse setări.

La New England College Of Optometry , educăm studenții pentru cariere în furnizarea de îngrijire a ochilor, cercetare și educație. Provocăm elevii să gândească creativ despre viziune și vedere și să contribuie la viitorul câmpului.

Ca școală independentă de optometrie, New England College Of Optometry se concentrează doar pe educația optometrie, cercetare și îngrijirea pacienților. Înscriem studenți din 34 de state și 8 țări. Locația noastră din Boston oferă acces la un învățământ superior bogat inovator și activ și la comunitatea medicală din regiune. Căutăm oameni agili și angajați care să se alăture comunității noastre pentru a sprijini educația optometrică de clasă mondială și programele de experiență pentru îngrijirea pacienților.

Locații

  • Beacon Street,424, 02115, Boston

Întrebări