Keystone logo
National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

Introducere

National University of Natural Medicine ( NUNM ) este cea mai veche universitate medicală naturistă acreditată din America de Nord și un lider în educația în medicină naturală și cercetări bazate pe dovezi. Fiind una dintre cele mai respectate universități de medicină naturală la nivel global, participarea noastră la educație și cercetare medicală internațională este solicitată în mod obișnuit. Credem în puterea de vindecare a naturii și că mâncarea este medicament.

National University of Natural Medicine oferă un mediu de învățare strâns, inspirat și o comunitate de cercetare vitală, revoluționară, care cuprinde sălile de clasă, centrele noastre de sănătate și nu numai. Campusul nostru dinamic oferă tuturor studenților noștri posibilitatea de a deveni agenți ai schimbării în lumea sănătății. Puteți fi la frontiera noilor moduri de a privi nutriția, sănătatea mintală și multe altele. În calitate de student la medicină, veți lucra cu diverse populații de pacienți în clinicile noastre din comunitate și veți aprecia diferite setări de practică. Centrele noastre de sănătate și renumitul Institut de Cercetare Helfgott vor fi esențiale pentru cursurile dvs. La National University of Natural Medicine , suntem cu toții educație, cercetare și servicii - este ceea ce doresc studenții noștri și pacienții de care au nevoie.

Studenții noștri sunt pasionați, cu mari performanțe, care iau măsuri pentru a face lumea un loc mai bun folosind medicina naturală.

Programele noastre excepționale în medicina naturopatică, medicina clasică chineză, cercetarea în medicina integrativă, sănătatea globală și nutriția îmbină înțelepciunea de vindecare antică cu știința modernă, bazată pe cercetare. Absolvenții noștri sunt foarte solicitați - un număr mare de consumatori din domeniul sănătății din SUA caută asistență medicală preventivă, neinvazivă și de înaltă calitate.

Locații

  • Portland

    South Porter Street,49, 97201, Portland

    Întrebări