Keystone logo
Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Introducere

Despre Mt. SAC

La Mt. SAC, studenții pot obține experiența completă a colegiului fără datoria completă a colegiului. Oferim studenților noștri sprijinul și educația excelentă de care au nevoie pentru a reuși în cariere noi, pentru a primi admitere în universități de top sau pentru a avansa în linia lor de lucru actuală. Avem mai mult de 260 de programe de certificare și certificare, 25 de programe de sprijin și peste 50 de cluburi de studenți și programe de atletism.

Declarația de misiune

Misiunea Mt. San Antonio College este de a sprijini toți studenții în atingerea obiectivelor lor educaționale într-un mediu de excelență academică. Mai exact, Colegiul se angajează să ofere educație de calitate, servicii și formare în forța de muncă, astfel încât studenții să devină membri productivi ai unei societăți globale diverse, durabile. Colegiul se angajează să pregătească studenții pentru învățarea pe tot parcursul vieții prin stăpânirea abilităților de bază, obținerea de diplome și certificate asociate și finalizarea carierei și a Pathways transfer. Colegiul va îndeplini acest angajament prin oferirea unui mediu de învățare și învățare angajator și de susținere pentru studenții cu origini diverse, experiențe, nevoi, abilități și obiective. Colegiul este dedicat să servească comunității noastre prin îmbunătățirea realizărilor economice, promovarea implicării civice, îmbunătățirea bunăstării personale, promovarea gândirii critice și îmbogățirea experiențelor estetice și culturale.

Declaratie de viziune

Mt. San Antonio College se străduiește să fie considerat ca unul dintre colegiile de prim rang ale comunității din țară. Vom fi priviți ca lider în predarea, programele și serviciile colegiului comunitar. Ca un colegiu comunitar de premieră, vom oferi acces la programe și servicii educaționale de calitate, concentrându-ne pe succesul studenților într-un climat de integritate și respect. Vom câștiga această reputație depășind în mod constant așteptările elevilor, personalului și comunității noastre.

Valorile de bază

 • Integritate: Ne tratăm reciproc sincer, etic și respectuos într-o atmosferă de încredere.
 • Echitate și diversitate: Respectăm și salutăm toate diferențele și încurajăm egalitatea de șanse de a avea succes în toată comunitatea campusului.
 • Construirea comunității: Lucrăm în parteneriate responsabile prin comunicare deschisă, grijă și spirit cooperant.
 • Focus pe student: abordăm nevoile studenților și ale comunității atât în planificarea noastră, cât și în acțiunile noastre.
 • Învățare pe tot parcursul vieții: promovăm continuarea urmăririi obiectivelor educaționale înalte prin acces egal la excelență, atât în cadrul serviciilor didactice, cât și în cele de asistență.
 • Spiritul pozitiv: Lucrăm armonios, manifestăm compasiune și ne mândrim cu munca noastră.
 • Administrație eficientă: susținem și îmbunătățim instituția și mediul prin utilizarea eficientă a resurselor de timp, talent, facilități și finanțare.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

La o privire

Profesorii și instructorii noștri sunt unii dintre cei mai buni din domeniile lor. Studenții noștri provin din toate punctele de viață și continuă să facă lucruri minunate. Facilitățile noastre rivalizează cu clădirile universitare, oferind studenților noștri oportunitatea de a lucra cu cea mai bună tehnologie în cel mai bun spațiu.

Locație

Campusul se află pe 420 de acri rulante în Walnut, California, situat la marginea estică a Greater Los Angeles Area. Orașul de nuc este considerat unul dintre cele mai bune orașe mici pentru a trăi de revista Money. O suburbie diversă, Walnut este cunoscută pentru școlile sale de renume național și pentru comunitatea ecvestră. Orașul combină farmecele vieții rurale cu avantajele de a fi la doar 25 km de centrul orașului Los Angeles și de activitățile sale culturale și recreative incredibile.

Mt. San Antonio College servește tuturor, de la rezidenți la profesioniști și studenți internaționali. Limitele sale din districtul colegiului local cuprind comunitățile Baldwin Park, Bassett, Charter Oak, Covina, Diamond Bar, porțiunea sudică a Glendora, Hacienda Heights, City of Industry, Irwindale, La Puente, La Verne, Pomona, Rowland Heights, San Dimas , Valinda, nucul și vestul Covinei.

Comunitate dinamică

La Mt. San Antonio College , diversitatea este ceea ce ne aduce campusul în viață. Studenții noștri provin din medii unice și sunt cu toții în diferite locuri din viața lor. Unii sunt aici direct de la liceu, în timp ce alții au familii și locuri de muncă cu normă întreagă, dar toți sunt aici pentru același motiv: să își atingă obiectivele prin educație. Servim cu mândrie peste 50.000 de studenți din toate categoriile de viață. Aproximativ jumătate dintre studenții noștri caută diplome și certificate. Cealaltă jumătate se bucură de programe comunitare, cursuri de dezvoltare a forței de muncă și alte cursuri fără credit.

Academicieni de calitate

Ne mândrim cu excelența și varietatea programelor noastre academice. Cu atât de multe căi diferite din care să alegi la Mt. SAC, dacă începi de aici, poți merge oriunde.

 • Mt. SAC este un Top 10 California Transfer College
 • 240 de grade și programe de certificat pentru a alege
 • 200 de cursuri de dezvoltare profesională și comunitate
 • Diplome de licență proiectate pentru Mt. Studenți SAC
 • Facilități de ultimă generație, săli de clasă și ateliere
 • Cea mai bună tehnologie și echipament de vârf pentru a ajuta elevii să învețe

Suport pentru studenți

Mulțumesc mediului nostru înfloritor din campus și echipelor și cluburilor studențești interesante, Mt. Studenții SAC obțin experiența completă a colegiului.

 • Peste 50 de cluburi de studenți
 • 22 de programe atletice (cu peste 60 de titluri de stat și naționale)
 • 25 de programe gratuite de asistență pentru a ajuta studenții să aibă succes în facultate

Valoare neegalată

Ca un non-profit California Community College, Mt. SAC oferă cursuri de colegiu complet acreditate pentru doar 46 dolari pe unitate. Instituțiile private sunt în medie de 30 de ori mai costisitoare.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

De ce Mt. SAC?

Există nenumărate motive pentru a alege Mt. San Antonio College . Oferim sute de programe academice, atletice și de sprijin pentru a ajuta elevii noștri să își atingă orice obiectiv. Fie că doriți să vă transferați la o universitate de patru ani, să câștigați GED-ul, să obțineți diploma de asociat sau să luați doar câteva clase pentru a vă ajuta cu jobul dvs., Mt. SAC are un program pentru tine.

Programe flexibile, educație excelentă

Mt. SAC are peste 90 de programe de grad diferite și 150 de programe de certificare (formare în carieră) în industrii și subiecți, de la proiectare grafică la agricultură la asistență medicală până la reparații de climatizare. Indiferent de subiect, cursurile noastre sunt de cea mai bună calitate. Mt. Studenții SAC, facultatea și colegiul în sine au câștigat nenumărate premii și distincții pentru munca lor. Dedicarea noastră față de excelență ne-a făcut un Top 10 California Transfer College.

Experiență completă a colegiului fără datorii complete ale colegiului

Costul rezidenților California doar aproximativ 1.400 dolari pe an pentru a participa la Mt. San Antonio College . Oferim aceleași cursuri de învățământ general ca școlile UC și CSU, dar costă cu zeci de mii de dolari mai puțin. De fapt, studenții își pot câștiga diploma de licență cu jumătate din suma datoriei studenților doar începând de la Mt. SAC și apoi transferul la o universitate de patru ani. Pe lângă economii, oferim echipe competitive de atletism, cluburi de studenți și facilități și tehnologie de ultimă generație la fel cum ați găsi la universitățile de patru ani.

Suport pentru studenți

Colegiul poate fi dificil, în special pentru studenții care nu au sprijinul de care au nevoie acasă sau care au familii proprii pentru sprijin. De aceea, le oferim studenților noștri toate instrumentele de care au nevoie pentru a avea succes. Aceasta include îndrumare, îngrijire de zi pentru copiii lor, cursuri ESL și cursuri de abilități de bază.

Locații

 • Los Angeles

  Los Angeles, Statele Unite ale Americii

Întrebări