Keystone logo
Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU)

Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU)

Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU)

Introducere

Numit după Alteța Sa Șeicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, și conducător al Dubaiului, Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) , își propune să devină un hub global pentru educație medicală inovatoare și integrată și cercetarea în slujba umanității.

Universitatea oferă diplome universitare și postuniversitare prin cele trei colegii ale sale, Colegiul de Medicină Dentară Hamdan Bin Mohammed; Colegiul de medicină și Colegiul de asistență medicală și moașă.

Colegiul de medicină oferă programe de licență și postuniversitare, licență în medicină licență în chirurgie (MBBS) și un master în științe biomedicale. Colegiul de Medicină Dentară Hamdan Bin Mohammed (HBMCDM) oferă o gamă de programe de specialitate postuniversitare în stomatologie, în endodonție, ortodonție, stomatologie pediatrică, prostodonție și parodontică; și Colegiul de Nursing și Moașe oferă un program postuniversitar, un Master of Science în asistență medicală cardiovasculară sau asistență medicală pediatrică. Colegiile noastre se angajează să educe profesioniști din domeniul sănătății care îmbrățișează principiile Alteței Sale de respect, integritate, inovație și avansare.

Locații

  • Dubai

    Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Întrebări