Keystone logo
MIU City University Miami

MIU City University Miami

MIU City University Miami

Introducere

O universitate pentru lumea reală

Misiunea MIU este de a oferi studenților din întreaga lume programe inovatoare și accesibile de înaltă calitate și oportunități de învățare.

Un angajament față de excelență și calitate inspiră programele noastre care pregătesc studenții să facă față provocărilor globale și să aplice cu succes cunoștințele lor academice în situații din viața reală .

Ca parte a Grupului Proeduca, lider global în educația online, modelul educațional inovator al MIU integrează tehnologia avansată cu educație personalizată și de înaltă calitate.

Motive pentru a studia la MIU

O diplomă acreditată în SUA. Licență și acreditare

Studiul în Statele Unite oferă oportunitatea de a intra pe piața internațională a muncii prin „ușa din față”, deoarece o calificare din SUA oferă un avantaj competitiv în multe țări. MIU este autorizat de Comisia pentru Educație Independentă a Departamentului Educației din Florida și este acreditat de ACICS – Consiliul de Acreditare pentru Colegii și Școli Independente.

Facultate internațională calificată

În misiunea noastră de a face din MIU universitatea pentru lumea reală, facultatea noastră internațională echilibrează lumea de afaceri și cea academică, generând și diseminând cunoștințe care pot fi aplicate tuturor tipurilor de afaceri.

Oportunități de burse și planuri de școlarizare flexibile

La MIU ne angajăm să ajutăm cât mai mulți oameni să acceseze educația universitară. Din acest motiv, oferim o serie de burse bazate pe merit și potențial. În plus, MIU oferă un plan special de plată, permițând studenților să-și finanțeze studiile cu flexibilitate. Nu-ți pune educația în așteptare!

Conducere educațională online

La Proeduca Group, valorile noastre provin din convingerea că putem folosi inovația și tehnologia pentru a depăși granițele, beneficiind oamenii din întreaga lume, oferind acces la educație de înaltă calitate. MIU beneficiază de prestigiosul model educațional online al grupului, care se bazează pe 4 piloni cheie:

 • Resurse extinse de învățare, permițând auto-studiul și scufundări profunde în zone de interes.
 • Un tutore personal exclusiv, care, din prima zi, sprijină și îndrumă studentul pe parcursul întregului proces academic (Administrație, Academice, Tehnologie).
 • Cursuri online live. Bine structurate, interactive și conduse de facultate, acestea sunt o adevărată extensie a experienței tradiționale de clasă. Acestea vor fi întotdeauna înregistrate și pot fi accesate oricând prin campusul online.
 • Sistemul de evaluare continuă, pentru un proces de învățare progresiv și continuu.

MIU vă oferă posibilitatea de a alege dintre două moduri de studiu diferite. Fiecare format este conceput pentru a satisface diferitele nevoi specifice ale elevilor.

Pe net

 • Adaptarea la ritmul tău. Distribuiți-vă volumul de muncă în funcție de ritmul personal de studiu, programul și cariera dvs. Acest lucru vă permite să găsiți echilibrul optim între obiectivele dvs. de învățare și cele profesionale.
 • Tehnologie educațională de top. Programul nostru folosește cea mai bună utilizare a tehnologiei pentru educație pentru a oferi o experiență excepțională de învățare la distanță. Folosim o combinație de discuții online, documente multimedia, conferințe video, ateliere și multe altele, pentru a oferi o experiență educațională foarte adaptată, interactivă și ușor de utilizat.
 • Pentru că viața este digitală. În fiecare zi, companiile au echipe împrăștiate în întreaga lume, care conduc proiecte din diferite părți ale globului. Formatul nostru online oglindește această realitate, permițându-vă să găsiți un echilibru între progresul academic, creșterea profesională și împlinirea personală. Nu-ți pune viața în așteptare!

Hibrid

 • Experiența SUA. Trăiește în Miami, un centru internațional al multiculturalismului și experimentează agitația unui oraș important din SUA.
 • Cu adevărat divers. Faceți cunoștință cu profesioniști internaționali din medii diferite și creați relații de afaceri de lungă durată.
 • O explozie de vedere. Fiecare grupă este selectată manual și este limitată în dimensiune, permițând fiecărui student să interacționeze personal cu profesorii și colegii internaționali, obținând maximum de profit de la cursuri.

Cerințe pentru Viză

Viza de student F1

Dacă ați decis să vă studiați programul hibrid în Miami și sunteți student internațional, trebuie să solicitați o viză de student F1, care poate fi procesată cu asistența MIU.

Cum să-mi obțin viza de student?

 1. Odată ce vă acceptăm înscrierea, veți fi înregistrat în Sistemul de informații pentru studenți și vizitatori de schimb (SEVIS) și trebuie să plătiți taxa SEVIS I-901 (350 USD).
 2. În paralel, consilierul personal de la MIU vă va trimite un link pentru a completa și a plăti Formularul I-20 (250 USD). Odată ce primim chitanța de plată, vă vom trimite Formularul I-20.
 3. După ce primiți formularul I-20 și vă înregistrați în SEVIS, puteți solicita o viză F1 la Ambasada sau Consulatul SUA.
 4. Trebuie să prezentați formularul I-20, scrisoarea de acceptare a MIU și acordul de înscriere atunci când participați la interviul pentru viză.
 5. Biroul administrativ al Ambasadei dumneavoastră vă va contacta cu rezoluția privind viza F1. Recomandăm studenților internaționali să înceapă procesul de admitere cu suficient timp înainte de începerea orelor pentru a avea timp să finalizeze procesul de viză.

Locații

 • 111 NE 1st Street, 6th Floor, FL 33132, Miami

Întrebări