Keystone logo
MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

Introducere

MGH Institute of Health Professions este o școală universitară inovatoare, interprofesională, din Boston, care pregătește profesioniști din domeniul sănătății în consiliere genetică, științe și tulburări ale comunicării, educație pentru profesii în domeniul sănătății, asistență medicală, terapie ocupațională, terapie fizică, studii asistente medicale, științe de reabilitare Oferă facultăți și studenți oportunități de neegalat de a învăța și de a lucra alături de practicanți experți în diverse setări spitalicești, clinice, educaționale și comunitare.

Integrând învățarea la clasă cu cercetarea și experiența clinică, Institutul acordă diplome de doctorat, masterate, acordă certificate de studii avansate și oferă educație continuă profesioniștilor practicanți, precum și persoanelor educate la bacalaureat care intră în asistență medicală din alt domeniu.

Institutul MGH, acreditat de Comisia pentru Învățământ Superior din New England (NECHE), are peste 1.500 de studenți cu normă întreagă și parțială.

IHP este singurul afiliat care acordă diplome în Partners HealthCare, cel mai mare furnizor de asistență medicală din New England, fondat de Spitalul General Massachusetts și Spitalul Brigham și Femeile, inclusiv Spitalul de Reabilitare Spaulding, Spitalul Newton-Wellesley și Centrul Medical North Shore. Această afiliere oferă studenților oportunități de neegalat de a învăța și de a lucra alături de practicanți experți în diverse setări spitalicești, clinice și comunitare.

Institutul MGH consideră că cunoașterea începe cu descoperirea prin cercetare. Facultatea Institutului se angajează în cercetări clinice originale - o mare parte din acestea colaborative și interprofesionale - pentru a îmbunătăți în cele din urmă prevenirea, diagnosticul și tratamentul tulburărilor și dizabilităților umane.

Toate programele academice promovează munca în echipă interprofesională prin modulul unic IMPACT Practice al școlii și oferă o atenție personalizată într-un mediu de învățare riguros, colaborativ, condus de expertiza profesională a facultății noastre și realizările științifice. Experiența academică este îmbogățită în continuare de diversitatea mediilor și experiențelor de viață ale studenților noștri.

Indiferent dacă abia ieșiți din facultate, vă schimbați cariera sau un clinician practicant care dorește să avanseze în carieră, Institutul MGH are un program de diplomă sau certificat potrivit pentru dvs.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Boston

    1st Avenue,36, 02129, Boston

    Întrebări