Keystone logo
Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Introducere

La HCA Healthcare, suntem conduși de o singură misiune: Mai presus de orice, suntem dedicați îngrijirii și îmbunătățirii vieții umane.

HCA Healthcare este dedicat oferirii oamenilor de mâine mai sănătoasă. Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale din țară, HCA Healthcare este alcătuit din peste 180 de spitale și peste 2.000 de locuri de îngrijire în 21 de state și în Regatul Unit.

În plus față de spitale, locurile de îngrijire includ centre de chirurgie, ER independente, centre de îngrijire urgentă, centre de diagnosticare și imagistică, clinici ambulatorii și clinici medicale.

Multe lucruri diferențiază HCA Healthcare de alte organizații de asistență medicală; totuși, la baza noastră, cea mai mare forță a noastră este oamenii noștri.

În fiecare zi, aproximativ 280.000 de colegi merg la muncă cu un accent colectiv: pacienții noștri. Concentrarea noastră are un impact pozitiv asupra experienței de îngrijire la pat și nu numai.

Ca sistem de învățare a sănătății, HCA Healthcare analizează datele de la aproximativ 35 de milioane de pacienți care se întâlnesc în fiecare an. Aceste date ajută la dezvoltarea tehnologiilor și a celor mai bune practici care îmbunătățesc îngrijirea pacientului. De asemenea, împărtășim învățăturile noastre cu comunitatea de asistență medicală mai largă și cu agențiile guvernamentale pentru a îmbunătăți îngrijirea peste tot.

Suntem mândri de impactul pe care îl avem în comunitățile noastre prin ocuparea forței de muncă, investiții și oferiri caritabile.

În 2019, am cheltuit 4,2 miliarde de dolari pentru investiții de capital în terenuri, clădiri și echipamente. În plus, HCA Healthcare plătește impozite semnificative care ajută la revitalizarea comunităților.

De asemenea, am oferit servicii de caritate, reduceri neasigurate și alte servicii de îngrijire necompensate la un cost estimat de 3,7 miliarde de dolari în 2019.

La HCA Healthcare, suntem încântați de viitorul medicinei. Credem că suntem poziționate în mod unic pentru a juca un rol principal în transformarea îngrijirii.

Locații

  • 3663 S Miami Ave Miami, FL 33133, , Miami

Întrebări