Keystone logo

Mediterranean College, Athens

A logo

Introducere

Ne excetezi pentru că ...

Suntem un furnizor de învățământ superior de conducere din 1977 Fiind primul colegiu privat care a fost fondat în Grecia în 1977, suntem mândri de inițiativele noastre de pionierat care au modelat învățământul superior privat, în Grecia.

Suntem parteneri cu universități de renume din Marea Britanie Noi susținem parteneriate strategice cu universități din Marea Britanie care ne oferă un avantaj competitiv în dezvoltarea carierei noastre.

Pentru noi fiecare student este unic Am dezvoltat sisteme și servicii centrate pe studenți care vizează sprijinul individual al elevilor și conduc la performanțe academice ridicate.

Investim în personalul nostru Aplicăm un sistem sofisticat de selecție și evaluare a personalului și un plan anual de dezvoltare a personalului structurat pentru a ne îndeplini promisiunea de "excelență în educație".

Ne concentrăm pe capacitatea de angajare a studenților noștri Programul nostru de angajare MC oferă un avantaj elevilor noștri în desfășurarea carierei.

Oferim oportunități multiple de dezvoltare Prin diversele noastre activități academice, culturale, sportive și sociale, contribuim la dezvoltarea profesională și personală a studenților noștri.

Promitem o viață bogată a studenților Activitățile extra-mural ale Uniunii Studenților și Cluburile Studenților

Istoria noastra

Colegiul mediteranean este primul colegiu independent anglofon care se găsește în Grecia, în 1977. De atunci, funcționează în mod continuu în conformitate cu standardele țărilor cu o tradiție îndelungată în învățământul superior, cum ar fi Statele Unite și Regatul Unit. Marea Mediterană a fost primul colegiu din Grecia (în 1992) care a "francizat" un program de diplomă de la o Britanică de Stat.

Astăzi, în parteneriat cu universități de renume din Marea Britanie și organisme de acordare a premiilor, Colegiul Mediterranean oferă un portofoliu larg de cursuri francizate de licență, postuniversitare și dezvoltare profesională continuă (CPD). Elevii au opțiunea de a se înscrie în programele care sunt livrate pe un modul full-time sau part-time / flexibil și sunt predate în engleză sau greacă.

După finalizarea cu succes a cursurilor, elevii primesc diplome și calificări eliberate de organismele de atribuire a universităților colaboratoare. Mediterana este un colegiu licențiat și aprobat de Ministerul Educației din Grecia, iar diplomele sale sunt recunoscute pe plan internațional și echivalente cu cele acordate de universitățile de stat din Grecia. Gradele sunt, de asemenea, recunoscute de UK NARIC.

Colegiul se conformează mai multor standarde de calitate: este acreditat de British Accreditation Council (BAC), ca instituție care oferă studii superioare și este revizuit de Agenția britanică de asigurare a calității (QAA), o organizație care monitorizează standardele de calitate ale universităților britanice. În prezent, Colegiul Mediteranean operează două campusuri în Atena și Salonic, situate în centrul orașelor, fiind astfel ușor accesibile prin toate mijloacele de transport în comun.

Într-un mediu de învățare contemporană, Colegiul oferă cursurile sale în 7 Școli Academice: Școala de Afaceri, Școala de Turism

Colegiul a întreprins, de asemenea, inițiative de conducere, inclusiv dezvoltarea unui program holistic de angajare care să sporească capacitatea de angajare a studenților, în colaborare cu o rețea vastă de parteneri din industrie.

În calitate de colegiu centrat pe elev, Marea Mediterană face toate încercările de a dezvolta puncte forte și capacități la fiecare student prin oferirea de servicii de suport, cum ar fi Tutoringul personal, consiliere, suport pentru învățare și servicii de carieră, burse

Misiunea noastră

În secolul XXI, Colegiul Mediteranean - în colaborare cu universități de renume din străinătate - a evoluat într-o instituție de învățământ superior cu rol de conducere în Grecia, în domeniile studiilor Economie, Afaceri, Computere, Științe Sociale, Turism, Profesii în domeniul sănătății și Inginerie. Programele academice de înaltă calitate ale Colegiului sunt oferite într-un mediu educațional în care calitatea se potrivește întotdeauna cu nevoile studenților.

Pentru a-și realiza misiunea pentru excelența academică, succesul studenților, inovațiile academice și tehnologice , precum și o contribuție socială , Colegiul lucrează cu profesioniști și personal academic specializat, de înaltă calificare, distinsi pentru predarea, sprijinul studenților, cercetarea și realizările profesionale.

Structurat pe fundații și principii solide, Colegiul Mediteranean își propune să își pună în aplicare misiunea și să devină un renumit centru de învățare internațional în Grecia . Obiectivele noastre specifice sunt:

 • Oferiți studenților noștri o pregătire amănunțită în domeniul lor ales, pentru a sprijini intrarea lor cu succes pe piața muncii.

 • Să susțină studenții noștri și să creeze un mediu de învățare care să le "provoace" și să le disciplineze, promovând astfel etica, responsabilitatea și integritatea.

 • Ajutați elevii noștri să dezvolte abilități transferabile, cum ar fi gândirea critică, creativitatea, capacitatea de analiză și sinteză, abilitățile de comunicare pe care le vor putea aplica în orice context profesional, academic sau social.

 • Îmbunătățirea capacității de angajare a studenților noștri prin toate mijloacele posibile și contribuirea activă la câștigarea experienței și ocupării forței de muncă din industrie.

 • Pregătiți elevii noștri pentru funcții de conducere în economiile naționale și internaționale, oferindu-le o experiență academică largă și variată.

 • Oferiți personalului nostru academic oportunități de dezvoltare, îmbogățind baza de cunoștințe și abilitățile de predare în beneficiul studenților noștri.

 • Evaluați și dezvoltați constant programele și serviciile noastre, pentru a proteja realizarea viziunii noastre.

 • Faceți colegiul accesibil tuturor studenților care posedă calificările academice corespunzătoare, oferind modele flexibile de predare și burse academice / sociale.

 • Consolidarea statutului nostru internațional prin atragerea studenților și personalului internațional.

 • Extindeți relațiile academice și de cercetare cu instituțiile de învățământ naționale și internaționale și academicienii cu reputație internațională.

 • Participați la viața socială a comunității noastre, stimulând activitățile culturale și științifice.

Locații

 • 2-4 Egnatia St., 54626, Thessaloniki

 • Pellinis 8 & 107 Patision Ave, 11251, Athens

Întrebări