Keystone logo
University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Introducere

La Colegiul de Științe Medicale și Stomatologice modelăm viitorul sănătății și medicinei prin furnizarea de educație inovatoare și cercetare excepțională, oferite de cadre universitare de top la nivel mondial și susținute de o gamă diversă de angajați ai serviciilor profesionale de înaltă performanță.

Timp de mai bine de un secol, Universitatea din Birmingham urmărește și împărtășește cunoștințe prin predare remarcabilă și cercetare de vârf la nivel mondial. Suntem Universitatea originală „cărămidă roșie”, parte a prestigiosului Russell Group; populația noastră de studenți înfloritoare se bucură de o gamă largă de cursuri și de facilități de cercetare și campus excepționale.

Cei 10 laureați ai premiului Nobel pe care îi numărăm printre personalul și absolvenții noștri au contribuit la unele dintre cele mai mari descoperiri ale științei, inclusiv în ultima vreme Bosonul Higgs și undele gravitaționale. Cercetarea noastră oferă soluții inovatoare la provocările cu care ne confruntăm în orașul nostru, regiunea noastră și pe tot globul. Încurajăm și dăm puterea oamenilor să transforme ideile în realitate și să facă lucruri importante să se întâmple.

Locații

  • Birmingham

    College of Medical and Dental Sciences University of Birmingham Edgbaston , B15 2TT , Birmingham

    Întrebări