Keystone logo
McMaster University Faculty of Humanities

McMaster University Faculty of Humanities

McMaster University Faculty of Humanities

Introducere

Despre științe umaniste

Cine suntem noi? Facultatea de Științe Umane cuprinde peste 125 de facultăți cu normă întreagă și parțială de cercetare și predare în nouă departamente. Peste 3.000 de studenți, masteranzi și doctorat. studenții din toată Canada și din întreaga lume sunt înscriși în programele noastre. Ei se alătură numeroaselor mii care au absolvit programe de științe umaniste la McMaster de la înființarea sa în 1887.

Viziunea declarată a unei instituții este un bun indicator al valorilor cele mai profunde și al aspirațiilor cele mai puternice ale acesteia. Viziunea facultății noastre este centrată pe excelență în cercetare, inovare și predare. Desigur, viziunile nu sunt nimic fără realizări. Realizările McMaster Humanities sunt peste tot: de la proiecte de cercetare și predare inovatoare a facultății noastre, până la implicarea intelectuală și socială a studenților noștri de la McMaster și din lumea largă.

Istoria noastra

Facultatea de Științe Umane a apărut pentru prima dată ca urmare a The McMaster University Act, 1976. Actul a lansat oficial epoca modernă creând Facultățile de afaceri, inginerie, științe ale sănătății, științe umane, știință și științe sociale. Toate referințele la științe umaniste anterioare anului 1976 au intrat în contextele Artelor, din 1968 până în 1976, și ca Facultate de Arte și Științe din 1930 (când universitatea și-a deschis ușa în Hamilton, Ontario) până în 1968.

Viziune umanistă

Rezumat

Artele liberale se află în centrul oricărei mari universități. La McMaster University, credem într-o misiune de arte liberale care se bazează pe punctele forte ale diverselor noastre discipline.

Facultatea noastră se angajează să:

 • Căutarea excelenței în cercetare, inovație în predare și creativitate în artele spectacolului.
 • Încurajarea reflecției critice și a gândirii logice prin exprimarea scrisă și verbală.
 • Recunoașterea diversității culturale a universității, națiunii și lumii noastre.
 • Instilarea în studenții noștri a importanței cetățeniei globale responsabile și sensibile, prin auto-reflecție culturală, raționament etic și înțelegere istorică.
 • Cunoașterea valorii limbilor și a noilor media, ca mijloc de a ne deschide mintea către noi modalități de comunicare și noi modalități de înțelegere.
 • Aventurarea în domenii noi de cercetare, inclusiv dimensiunile cognitive ale muzicii, limbajului și comunicării.
 • Definirea unei educații artistice liberale în secolul XXI, una care ne pregătește studenții pentru provocările majore ale generației următoare.
126286_test-image.jpg

Viziune

Facultatea de Științe Umaniste este dedicată cultivării unui mediu de predare și cercetare care să reflecte cele mai înalte standarde ale disciplinelor noastre și să întreprindă proiecte în domenii noi de cercetare și pedagogie interdisciplinare. În arte, continuăm să ne străduim pentru un echilibru între cele mai bune tradiții ale educației umaniste și noile forme de cunoaștere care apar în interiorul și în intersecțiile disciplinelor. Învățând din problemele trecute și presante cu care se confruntă lumea noastră mondială de astăzi, promovăm progrese în cunoaștere care fac diferențe inovatoare și pozitive în viața diversă a studenților noștri.

Misiune

Misiunea Biroului de Consiliere Academică este de a ajuta studenții Facultății de Științe Umane în realizarea întregului potențial. Personalul consilier academic interacționează cu studenții într-o varietate de setări, evaluându-le nevoile și învățându-i cum să navigheze în sistemul de învățământ superior. Lucrăm cu elevii pentru a dezvolta și implementa planuri individuale în scopul atingerii atât a obiectivelor academice cât și a celor personale

La intrarea în facultate, studenții sunt asociați cu un consilier care îi va susține din primul an până la absolvire cu toate nevoile lor academice.

Consultanții academici oferă sprijin în următoarele domenii:

 • Identificarea obiectivelor individuale ale educației.
 • Înregistrare program și curs.
 • Interpretarea reglementărilor academice.
 • Locuri de muncă academice.
 • Explorarea altor resurse în campus, după cum este necesar.

Noi inițiative majore și gateway-uri

Facultatea a propus cinci inițiative noi pentru a promova această agendă interesantă în artele liberale. Bazându-ne pe atuurile noastre, inițiativele reprezintă noi poți semnificative pentru învățare și descoperire. Unele dintre aceste inițiative își vor găsi casa în noua clădire a Artelor Liberale: altele vor fi amplasate în altă parte. Toate se intersectează și se susțin reciproc, fiecare fiind congruent cu indicațiile prezentate în documentele de campanie și cu propriul nostru exercițiu de vizionare.

 • Centrul pentru Cetățenie Globală și Cultură.
 • Commons Learning Commons.
 • Institutul Wilson pentru istorie canadiană.
 • Centrul pentru artele spectacolului
 • Institutul de cercetare în științe sociale și științe sociale.

Locații

 • Hamilton

  1280 Main Street West Hamilton, , Hamilton

Întrebări