Keystone logo
Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Introducere

Școala antreprenorială ®

Management Center Innsbruck leagă cele mai bune rezultate din știință, economie și consultanță cu conceptul unic al unei școli de antreprenori internaționale ® . Fondată în 1995/96 ca pilon al conceptului unic al Universității Deschise din Innsbruck, Management Center Innsbruck a câștigat o poziție de top în peisajul internațional al învățământului superior.

Astăzi, peste 3.400 de studenți, 1.000 de profesori, 276 de universități partenere din întreaga lume și nenumărați absolvenți și angajatori apreciază foarte mult ceea ce oferă școala antreprenorială ® . În cadrul conceptului „Comprehensive University Innsbruck”, MCI se străduiește să îndrume oameni motivați, care doresc să-și construiască viitorul prin educație continuă orientată spre obiective, în dezvoltarea lor personală și profesională. MCI oferă programe educaționale absolvente, non-universitare și postuniversitare de cel mai înalt standard managerilor superiori și juniori de la toate nivelurile de conducere și ramuri.

Programele MCI se concentrează pe toate nivelurile personalității și includ domenii de cunoștințe de ultimă oră din știință și practică relevante pentru afaceri și societate. Ca centru de informare și comunicare orientat pe plan internațional, MCI este deschis către noi perspective, metode și proiecte. Dialogul constructiv și dezvoltarea cooperativă a competențelor interdisciplinare sunt doi dintre pilonii predării și învățării la MCI. MCI susține competitivitatea organizațiilor și influențează profesionalizarea afacerilor, administrației, politicii și culturii. Cercetarea și dezvoltarea aplicată sunt deosebit de apreciate la MCI pentru consolidarea inovației în companiile locale și asigurarea instruirii orientate spre calitate.

Încorporat într-o rețea largă de patroni, sponsori și parteneri, MCI este un motor important în poziționarea Innsbruck, Tirol și Austria ca centru pentru întâlniri academice și internaționale. Cooperarea noastră vecină cu Universitatea din Innsbruck, apropierea de animatul oraș vechi din Innsbruck și arhitectura puternică a locației sunt o expresie a filosofiei și misiunii acestui centru de învățământ superior exemplar la nivel internațional.


Misiunea noastră

MCI Management Center Innsbruck urmează conceptul de școală antreprenorială ® . MCI împuternicește oamenii motivați să obțină performanțe remarcabile, oferă competențe academice profunde și creează un transfer inovator de know-how într-o rețea internațională puternică.


Factorii noștri de succes

Predare de calitate: predarea de înaltă calitate ne asigură poziția printre principalele instituții academice din lumea vorbitoare de limbă germană.

Contribuția intelectuală: Contribuția noastră intelectuală este aplicată, relevantă pentru afaceri și orientată spre soluții.

Orientare internațională: orientarea noastră internațională puternică generează know-how, prestigiu și valoare adăugată pentru clienții noștri.

Orientarea către clienți și servicii: Orientarea noastră către clienți și servicii este exemplară.

Oameni și cultură: Cultura noastră corporativă prosperă pe încrederea reciprocă, angajamentul angajaților noștri, spiritul antreprenorial și responsabilitatea față de societate.

Marcă: marca MCI este renumită la nivel internațional și reprezintă performanță, profesionalitate, cunoștințe și competență.

Rețea: Rețeaua noastră internațională creează un avantaj competitiv și o valoare adăugată pentru părțile interesate.

Inovare: Inovația continuă stă la baza poziției noastre pe piață și ne asigură competitivitatea.

Infrastructură: Infrastructura noastră excelentă creează un mediu atractiv și stimulant.


Campus și locații

Management Center Innsbruck (MCI) și-a stabilit o reputație ca universitate de științe aplicate orientată pe plan internațional prin orientarea către client și un management al calității consecvent. Munții tirolezi care se află la îndemână, facilitățile sportive și de agrement imbatabile din regiune, apropierea de Germania, Elveția și Italia și tradiția academică de lungă durată a Innsbruck garantează o ambianță unică studenților.

În locațiile sale centrale, MCI oferă o infrastructură remarcabilă, cu săli de curs atractive și bine echipate, laboratoare de calculatoare și săli de lucru de grup, cu stații de lucru de ultimă generație și facilități de cercetare, pensiuni pentru studenți din apropiere, o gamă largă de bunuri locuri pentru a lua masa, parcare convenabilă și transport public excelent.

Locații

  • Innsbruck

    Universitätsstraße,15, 6020, Innsbruck

Programe

    Întrebări