Keystone logo
Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Introducere

Mayo Clinic College of Medicine and Science transformă îngrijirea sănătății atât pentru pacienți, cât și pentru societate, prin excelență în educație, descoperire, inovare, muncă în echipă și leadership.

Misiunea colegiului este de a educa și inspira o forță de muncă diversă de furnizori de servicii medicale, medici și oameni de știință prin excelență în educație medicală, cercetare și îngrijire clinică; Alinați suferința umană, oferind îngrijire plină de compasiune și sensibilă din punct de vedere cultural; Îmbunătățiți științele biomedicale prin descoperire și inovare și avansați sistemul național de îngrijire a sănătății prin știința și conducerea populației.

De când s-a înființat Clinica Mayo în urmă cu mai bine de 150 de ani, scopul nostru a fost să oferim îngrijire remarcabilă pacienților noștri și să oferim programe educaționale superioare care să asigure succesul următoarei generații de profesioniști din domeniul medical, științific și aliat.

De fapt, chiar și numele nostru - Clinica Mayo - provine din această idee. De la început, dr. William Worrall Mayo și fiii săi, dr. William J. Mayo și dr. Charles H. Mayo au invitat medicii și studenții să viziteze Rochester, Minnesota, și să afle despre practica lor medicală și chirurgicală inovatoare. Vizitatorii care veneau să observe se refereau la participarea la „clinica Mayos”.

În același timp, frații Mayo și colegii lor au fost distinși cărturari care au călătorit în toată lumea pentru a învăța de la alții și pentru a aduce înapoi cele mai recente evoluții medicale pentru a le încorpora în propria practică. Pe măsură ce practica medicală integrată a Clinicii Mayo a crescut, importanța educației a continuat să fie un accent central.

Locații

  • Rochester

    1st Street Southwest,200, 55905, Rochester

    Întrebări