Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences Maestru în acupunctură și medicină chineză pe bază de plante
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Maestru în acupunctură și medicină chineză pe bază de plante

Worcester, Statele Unite ale Americii

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 30.915 / per year *

În campus

* anul 1: 29.760 USD/an universitar; anii 2-3: 33.000 USD/an universitar

Introducere

Masterul în acupunctură și medicină chineză pe bază de plante este un program de 36 de luni care oferă studenților cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a oferi îngrijiri extrem de eficiente pacienților de toate vârstele într-o varietate de situații, inclusiv în cabinete private și spitale. Programul oferă atât formarea la clasă, cât și formarea clinică în studiile de acupunctură, punând accent pe învățarea practică sub supravegherea directă a facultății cu experiență. În plus, studenții beneficiază de pregătire specializată în medicina chineză pe bază de plante.

În primul an, studenții învață teorii și principii fundamentale esențiale ale medicinei orientale și occidentale. Veți începe imediat să exersați abilitățile clinice și să vă dezvoltați competențele profesionale necesare pentru a deveni un acupuncturist de succes, cu un accent deosebit pe tehnicile cu ac de acupunctură și pe medicina chineză pe bază de plante. Elevii își încep experiențele clinice observând și asistând la furnizarea îngrijirii pacientului.

În al doilea an, studenții integrează materiale fundamentale din primul an al programului cu concepte mai avansate ale teoriei medicale orientale și occidentale, precum și medicina pe bază de plante chineză. De asemenea, studenții își dezvoltă competențe profesionale și învață să formuleze un diagnostic și un plan de tratament. Studenții își continuă experiența clinică ca stagiari responsabili de gestionarea și furnizarea de îngrijire a pacienților.

În al treilea an, studenții completează experiențe clinice și sunt plasați într-o varietate de setari clinice care oferă îngrijire a pacienților sub supravegherea directă a facultății senior. Studenții își continuă dezvoltarea profesională prin parcurgerea unei serii de cursuri de management al practicii. La finalizarea programului, absolvenții sunt eligibili să participe la examenele consiliului național și să caute licență.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări