Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences Licențiat în Tehnologia Medicinei Nucleare - Accelerat
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Licențiat în Tehnologia Medicinei Nucleare - Accelerat

Boston, Statele Unite ale Americii

36 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 52.210 / per year *

În campus

* online: 460 USD pe oră de credit

Introducere

În calitate de tehnolog în medicină nucleară, aveți puterea de a surprinde nu numai modul în care arată organele și țesuturile, ci și modul în care funcționează. În acest program, veți învăța să administrați pacienților medicamente radioactive sau radiofarmaceutice în condiții de siguranță și compasiune și să obțineți imagini cu succesiune rapidă în care acestea se concentrează în organism, astfel încât să puteți ajuta medicii să detecteze și chiar să trateze anumite afecțiuni medicale.

În timpul celui de-al treilea an, faza profesională a programului, veți urma un orar sincron de curs la distanță/online, ceea ce înseamnă că vă veți autentifica și vă veți suna în anumite ore de curs. Acest program vă oferă flexibilitatea educației online. Veți participa la experiențe clinice în locuri predeterminate de locația dvs. specifică, unde veți lucra alături de experți din industrie și veți obține cunoștințe directe despre cum este să fii tehnolog în medicină nucleară.

Perioada de timp accelerată de 36 de luni îți oferă beneficiul unei educații captivante, în timp ce te pregătește mai rapid pentru carieră. Când absolviți, veți fi eligibil pentru înregistrarea de către Registrul American al Tehnologilor Radiologici și Consiliul de Certificare a Tehnologiei de Medicină Nucleară. Și vei fi pe deplin pregătit să devii un lider.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Despre Școală

Întrebări