Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences Doctor în optometrie
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Doctor în optometrie

Worcester, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 47.100 / per year

În campus

Introducere

În calitate de optometrist, aveți puterea de a ajuta pacienții să-și îmbunătățească vederea și să vadă lumea printr-o lentilă mai strălucitoare. Acest program inovator vă ajută să oferiți îngrijire cuprinzătoare a ochilor și să promovați o viziune sănătoasă pacienților de toate vârstele, în diverse situații. Prin tehnologiile de instruire de ultimă oră, atât în clasă, cât și în mediile clinice, veți învăța cum să diagnosticați și să gestionați o gamă largă de afecțiuni oculare și sistemice.

În acest program de patru ani, cu normă întreagă, veți începe să vedeți pacienți în primul an și veți crește progresiv timpul în clinică timp de patru ani consecutivi, inclusiv verile. Facultatea noastră expertă și dedicată va lucra cu dvs. individual pe măsură ce vă implicați într-o expunere mai frecventă și mai provocatoare a pacientului. Veți absolvi cu abilitățile, experiența și încrederea necesare pentru a practica și a avansa ca optometrist profesionist într-o mare varietate de setări clinice.

Câștigați experiență practică

Al patrulea an al programului este exclusiv clinic și este conceput pentru a expune studenții la o varietate de experiențe de îngrijire a pacienților, precum și pentru a oferi o platformă în care să exploreze oportunitățile de specialitate.

Afilierile noastre clinice externe sunt situate în peste 30 de state, din Maine până în Alaska, și includ o varietate de setari, inclusiv centre de sănătate comunitare, spitale, baze militare, cabinete multidisciplinare și cabinete private. Constând din trei rotații de 16 săptămâni, al patrulea an este conceput pentru a expune studenții la o multitudine de experiențe de îngrijire a pacienților, precum și pentru a oferi o platformă în care să exploreze oportunitățile de specialitate.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Despre Școală

Întrebări