Keystone logo
University of London International Programmes MSc în politica de sanatate la nivel mondial
University of London International Programmes

MSc în politica de sanatate la nivel mondial

UK Online, Regatul Unit

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2023

GBP 13.000 / per year

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Studiu pentru un prestigios MSc în politica de sănătate globală prin învățare la distanță

Acest program vă oferă o înțelegere în profunzime a factorilor determinanți pentru sănătate și rezultate care depășesc granițele naționale și răspunsurile politice necesare pentru a proteja și de a promova sănătatea populației într-o lume în proces de globalizare. Acesta este un program de nivel mondial primul Master cu privire la politica de sănătate la nivel mondial de la distanță și de învățare online.

Programul se adresează studenților și profesioniștilor din sănătate, atât și non-sănătate medii care caută să înțeleagă mai multe despre politica de mediu asociate cu probleme de sănătate la nivel mondial. Acesta va fi de o valoare mai ales pentru cei care ar putea fi încercarea de a-și asume poziții legate de problemele de politica de sanatate la nivel mondial în organizații naționale, regionale sau globale de sănătate, instituții de cercetare legate de sănătate, organizații non-guvernamentale și de consultanță private.

Module individuale

Studiind module individuale pe o bază de sine stătătoare este o opțiune ideală dacă doriți să actualizați cunoștințele profesionale sau proba programului. Taxa este de £ 1,900 per modul.

Obiectivele programului

Până la sfârșitul acestui program, va fi de așteptat să:

 • au stabilit o fundație solidă în diferite teorii și practici în cauză cu politica de sănătate la nivel mondial
 • să înțeleagă structurile instituționale emergente și a mecanismelor de guvernare pentru a aborda problemele de sănătate la nivel mondial
 • obține o apreciere bună a metodelor de cercetare a politicilor de sănătate relevante, cum ar fi analiza comparativă și învățarea eco țară
 • să fie în măsură să aplice aceste abilități analitice și metodologice pentru a aborda provocările cu multiple fațete reprezentate de problemele de sănătate la nivel mondial.

aplica

Prestigiu

London School of Igiena si Medicina Tropicala (LSHTM) este o instituție de studii postuniversitare de lider în Europa pentru sănătatea publică, sănătatea la nivel mondial si medicina tropicala. Școala a câștigat Premiul Gates pentru Global Health în 2009 (în valoare de 1 milion de $), devenind prima instituție academică și prima organizație britanică pentru a câștiga premiul.

Acesta a fost încoronat „University of the Year“ de la ori mai mari institute de învățământ 2016 pentru răspunsul său „extraordinar“ la criza Ebola.

suport excelent

Modulele de bază ale acestui program sunt livrate predominant online, prin mediu SLIMT Virtual Learning, Moodle, care conține note de curs și slide-uri, activități, forumuri de discuții și link-uri la toate elementele esențiale, iar unele recomandate de lectură prin intermediul bibliotecii on-line LSHTM lui. Tutorial de suport este disponibil prin intermediul Moodle, unde puteți, de asemenea, comunica cu colegi. De asemenea, aveți acces la resursele bibliotecii on-line, prin intermediul London School of Hygiene & Tropical Medicine si Universitatea din bibliotecile Senatului Casa din Londra.

Taxa de aplicare târzie

Solicitanții care depun cereri la sau după la 1 iunie 2017 va fi obligat să plătească o taxă de cerere de £ 100 la punctul de depunere, care va fi dedusă din soldul taxelor care se plătesc la înregistrare. În cazul în care cererea nu duce la înregistrare, taxa de cerere nu va fi rambursată. Nici o taxă de cerere se va aplica cererilor depuse la sau înainte de 31 mai 2017.

ib

Burse de studiu

London School of Hygiene & Tropical Medicine are un parteneriat cu Fundația Said, care oferă oportunități de finanțare a cetățenilor sirieni, libanezi, iordanieni sau palestinieni. Aflați mai multe despre finanțarea noastră pagina dvs. de studiu.

Structura și programa

Master: fie 9 module (4 core obligatorii și 5 electives) și raportul de proiect [GHM300] [PDF] OR 12 module (4 core obligatoriu și 8 electives)

Cerințe academice

Un grad onoruri prima sau a doua clasă sau echivalentul, de la o universitate sau o altă instituție acceptabile la Universitatea din Londra, în:

 • Fie un subiect științific, cum ar fi: biologie, medicina, asistenta medicala, sau farmacie;
 • Sau o știință subiect social, cum ar fi: Antropologie, Demografie, Studii de Dezvoltare, Economie, studii de mediu pentru drepturile omului, Geografie, Politică Internațională, Relații Internaționale, Drept, Studii Politice, Politică, Științe Politice, Sociologie, sau cu apă și canalizare.

Vă rugăm să rețineți acceptăm calificările din întreaga lume.

APLICA AZI aici

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în sănătate publică (MPH) online
  • Online
 • Master of Science în genomica și sănătate individualizate
  • Online USA
 • Certificatul de management și certificare a sănătății
  • Lisle, Statele Unite ale Americii