Keystone logo
University of London International Programmes Msc în boli infecțioase
University of London International Programmes

Msc în boli infecțioase

UK Online, Regatul Unit

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13.000 / per year

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Obțineți un prestigios Master in tratarea bolilor infectioase prin învățământul la distanță

Acest program de învățare la distanță oferă o înțelegere largă de boli infecțioase prin intermediul modulelor de bază în Biostatistica și epidemiologie, și biologia și controlul bolilor infecțioase, care sunt luate de către toți elevii, împreună cu posibilitățile ulterioare de studiu de specialitate în domenii de alegere proprie a studentului .

O Program de Boli Infecțioase se bazează pe tradiția lungă școlii în studiul aspectelor clinice și epidemiologice ale bolilor infecțioase și tropicale. Furnizarea de o înțelegere largă de boli infecțioase, precum și dezvoltarea de strategii pentru controlul și tratamentul lor, programul va fi de o importanță deosebită pentru profesioniștii din domeniul sănătății în circulație, cum ar fi medicii sau personalul de laborator care doresc fie să dobândească noi cunoștințe în boli infecțioase sau actualizare expertiza lor actuală. Aceste cursuri sunt destinate atât tinerilor absolvenți care doresc să urmeze un grad avansat, iar la persoanele care au luat prima lor de formare ceva timp în urmă și doresc să-și actualizeze cunoștințele în acest domeniu, care evoluează rapid sau care doresc să schimbe direcția de carieră.

obiectivele Programului

Programul își propune să ofere:

 • o înțelegere globală a rolului de biologie a agenților infecțioși și gazde cu privire la rezultatul de infecție
 • utilizarea acestor cunoștințe, în combinație cu abordările epidemiologice și de sănătate publică, să dezvolte strategii raționale pentru controlul și tratamentul infecției.

Module individuale

Studiind module individuale pe o bază de sine stătătoare este o opțiune ideală dacă doriți să actualizați cunoștințele profesionale sau proba programului. Taxa este de £ 1,900 per modul.

aplica

Prestigiu

London School of Igiena si Medicina Tropicala (LSHTM) este principala instituție medicală postuniversitară în Europa, în subiecte de sănătate publică și medicină tropicală. Acesta a fost încoronat „University of the Year“ de la ori mai mari institute de învățământ 2016 pentru răspunsul său „extraordinar“ la criza Ebola.

suport excelent

materiale de studiu cuprinzătoare includ lecturi și exerciții, și CD-ROM-uri (pentru unele module). Există tutorial discuții de sprijin și de grup prin facilități de conferințe bazate pe web.

Taxa de aplicare târzie

Solicitanții care depun cereri la sau după la 1 iunie 2017 va fi obligat să plătească o taxă de cerere de £ 100 la punctul de depunere, care va fi dedusă din soldul taxelor care se plătesc la înregistrare. În cazul în care cererea nu duce la înregistrare, taxa de cerere nu va fi rambursată. Nici o taxă de cerere se va aplica cererilor depuse la sau înainte de 31 mai 2017.

Burse de studiu

London School of Hygiene & Tropical Medicine are un parteneriat cu Fundația Said, care oferă oportunități de finanțare a cetățenilor sirieni, libanezi, iordanieni sau palestinieni. Aflați mai multe despre finanțarea noastră pagina dvs. de studiu.

Structura și programa

Master: fie 12 module (4 obligatorii de bază și 8 electivă) sau 9 module (4 obligatorii și cinci electivă), precum și un raport de proiect

Cerințe academice

Vei satisface cerința de intrare academică dacă țineți fie:

 • o diplomă de licență (de exemplu, licență), care este considerat cel puțin comparabil cu un Marea Britanie onoruri clasa a doua grad, de la o instituție acceptabilă la Universitate, într-una din următoarele discipline științifice: biologie, medicina, asistenta medicala, stomatologie, medicină veterinară sau farmacie; sau
 • un grad științific într-un subiect care nu sunt enumerate mai sus, care, în opinia Universității a inclus formare preliminară corespunzătoare și este considerat cel puțin comparabil cu un Marea Britanie onoruri clasa a doua grad, de la o instituție acceptabilă la Universitatea.

Vă rugăm să rețineți acceptăm calificările din întreaga lume.

APLICA AZI aici

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Certificat de absolvire în Epidemiologie
  • Lisle, Statele Unite ale Americii
 • Maestru de Sănătate Publică - Focus Epidemiologie
  • Lisle, Statele Unite ale Americii
 • Certificat MPH în Epidemiologie
  • Lisle, Statele Unite ale Americii