Keystone logo
Louisiana State University

Louisiana State University

Louisiana State University

Introducere

Educăm și formăm următoarea generație de profesioniști din domeniul sănătății și oameni de știință care vor continua moștenirea noastră mândră de asistență medicală inovatoare și salvatoare și de cercetare medicală de ultimă generație. Fiind unul dintre doar o sută patruzeci de centre medicale academice (AMC) din țară, LSU Health Shreveport este o comoară venerată într-o comunitate care a luptat decenii pentru crearea sa.

Spitalele noastre didactice principale sunt situate în Shreveport și Monroe și sunt administrate de Ochsner LSU Health Shreveport. Site-uri de predare suplimentare includ Centrul Medical Overton Brooks VA, Spitalul Shriner pentru Copii, Centrul Medical Willis-Knighton, Centrul Medical CHRISTUS Health and Rapides.

Misiunea principală a Louisiana State University din Louisiana State University Health Shreveport este de a ÎNVĂȚA, VINDECA și DESCOPERI pentru a avansa bunăstarea regiunii și nu numai. LSU Health Shreveport cuprinde școlile de medicină, studii postuniversitare și profesiile de sănătate aliate din Shreveport.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Shreveport

    University Place,One, 71115, Shreveport

    Întrebări