Keystone logo
Long Island University Master of Science in Exercise Science - LIU Brooklyn
Long Island University

Master of Science in Exercise Science - LIU Brooklyn

New York, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Science in Exercise Science este un program interdisciplinar conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a implementa programe de nutriție, performanță sportivă, psihologie sportivă, exerciții fizice și programe de promovare a sănătății pentru o populație diversă.

Acest curriculum de 36 de credite a fost dezvoltat pentru a combina fiziologia exercițiilor fizice cu trei domenii populare de studiu: nutriție sportivă, performanță atletică și fitness incluzivă. Programul oferă, de asemenea, flexibilitate academică cu o gamă largă de cursuri opționale. În cadrul programului, studenții au posibilitatea de a se pregăti pentru certificări profesionale recunoscute la nivel național de la Colegiul American de Medicină Sportivă (ACSM), Academia Națională de Medicină Sportivă (NASM) și Asociația Națională de Forță și Condiționare (NSCA). În plus, un laborator de cercetare activ permite studenților un mediu de învățare complet captivant.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • BSc (Hons) Sport și Terapie cu exerciții fizice
    • Lincoln, Regatul Unit
  • Bachelor in Sport and Exercise Science
    • Differdange, Luxemburg
  • MS în kinesiologie, concentrare în știința exercițiului
    • Harrisonburg, Statele Unite ale Americii