Keystone logo
Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Introducere

De la deschiderea sa în 1909, Școala de Medicină a Universității Loma Linda a pregătit profesioniști medicali calificați, angajându-se în serviciul creștin. Școala s-a străduit întotdeauna să combine cea mai bună știință medicală cu compasiune creștină grijulie. Studenții Loma Linda sunt instruiți într-un context care subliniază nevoile pacientului și îngrijirea preventivă pentru a compensa viitoarea boală.

Studenții la medicină își petrec primii doi ani studiind un curriculum științific greu echilibrat de munca la clasă în comportamentul uman, religia și etica. În calitate de juniori, studenții petrec timp în rotații clinice și instrucțiuni în medicina de familie, ginecologie și obstetrică, medicină, pediatrie, psihiatrie, radiologie și chirurgie. Seniori rotesc printr-o pregătire avansată în medicină și chirurgie și își termină gradul cu patru luni de elective.

Studenții la medicină Loma Linda au ocazia unică de a-și folosi abilitățile în îmbunătățirea umană. Majoritatea studenților la medicină participă la două programe universitare foarte populare: sistemul de sănătate comunitară de acțiune socială și Studenții pentru serviciul de misiune internațională. În fiecare dintre acestea, ele oferă asistență medicală persoanelor cu venituri mai mici și altor persoane care nu au acces la îngrijiri medicale de bază.

Locații

  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Întrebări